![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#32 |
![]() BİZLER YAMİNLE SÖYLİYİM SONUNA KADAR TÜRKÜM ELHAMDÜLİLLAH AMA BAZI PİSLİKLER
YÜZÜNDEN BU GÜZEL TARİHİMİZDEN FAYDALANAMAMAK ÇOK İĞRENÇ |
|
![]() |
#33 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Saygılarımla... |
||||
![]() |
![]() |
#34 |
![]() sultan ıbrahıme neden delı dedıklerını bılıorum ustelık sadece bu sebepten degıl daha bırcok olay var benım soylemeye calıstgım bu zamanda bızler tarafından kullanılması..evet bu sıfatları kullananlar var ama bız onlardan olmayalım..osmanlı buyuk bı devlet PADISAHLARIYLA buyuk bır devlet..bu yakıstrmalar gercek dahı olsa hos degıl..
|
|
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
arkadaşım Yüce Kuran da lakap takmanın günah olduğunu söylüyor ama sırf padişahlar diye hatalarına günahlarını örtüp birer alim gibi de bakamayız onlara... liderlik sorumluluk demek güç demek değildir... adamların hatasının olduğunu günah işleyebileceklerini neden kabullenemiyorsunuz benim de anlamadığım nokta bu... |
||
![]() |
![]() |
#36 |
![]() hatâsı olan birçok padişah var en basiti Sultan Vahideddin hatâsını kabûl etmektedir, Sultan Reşad hatâsını söylememe gerek yoktur umarım ama Enver Paşa'ya yönetimi vermesi....
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() ben anlatamıorum sanırım..tabıkı gunahları hataları vardır..onlarda ınsan cunku..benım anlatmak ıstedıgım benım kendı dedem sarhos olsa bıle yaslı adam saygı gerekır bole lakaplar dogru degıldır derım..bunun gıbı bısey onlara saygı duyuyorum..hepsının yasayıslarını hatalarını yeri geldıgınde yaptıkları haksızlıkları bılıorum..anlatmak ıstedıgım atalarımız ıcın ıster padısah olsun ıster halktan bırı..bu lakapları kullanmak yanlıs gelıo
|
|
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
ama lider isen ve yaşantın göz önünde ise de yaşantına dikkat edeceksin.... demeyeceksin ki astığım astık kestiğim kestik çünkü ölümünün üzerinden yıllarca sonra bile hatırlanabilirsin... |
||
![]() |
![]() |
#39 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#40 |
![]() ışığın parlak kısmına bakarsan hiçbirşey göremezsin....
ama kenarına bakarsan çoğu şeyi görebilirsin.... yükselme dönemine bakıp övünmeyi bilenler neden diğer dönemlerinden bahsedildiğinde parlarlar.... parabol sen cevap veriyorsun genelde ama bunu seinin için yazmıyorum... öylesine yazıyorum... ki bana göre parlak dönemlerinde dahi hatalar yapılmıştır.... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|