02-06-2009, 17:56 | #1 |
Unutulmaz siyasetci gafları...
Unutulmaz siyasetci gafları...
biz Türkiyede barış değil savaş istiyoruz ecevit Ege bir Yunan gölü deeldir, ege bir Türk gölü de deeldir, binaenaleyh Ege bir göl deeldir. suleyman demirel Tansu Çiller: yedi yedi daha ne edeerr?? kalabalik: ondöört tansu çiller: haayyiiirr... yedi yedi daha ne edeeer? kalabalik: ?? kirkdokuuzz tansu çiller: haayiiirr.. bugün günlerden neee? kalabal?k: cumartesiiii tansu çiller: haayiiirr.. bugün ayin kaçiii?? kalabalik: yedisiii tansu çiller: aylardan neee? kalabalik: temmuuuuzz tansu çiller: yedi yedi daha ne edeerr? kalabal?k: -{ tansu çiller, bir 7 temmuz günü yalovalilar'a 77. il olduklari müjdesini vermeye çalisirken....} Erken secim olmasaydi 2084' e kadar iktidarda kalacaktik. - Ecevit Sevgili Samsunlular, mubarek ramazan bayraminizi (kurban bayramidir ve arkadan bir gorevli "kurban bayrami efendim" diye hizla uyarir), mubarek ramazan bayraminizi olmasa daaaaaaa en az onun kadar mubarek kurban bayraminizi kutlariiiiiiiimmm.... - tabi ki Tansu Çiller.. Füzelerle savas kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsiniz... by-kıll ama en güzelleri Süleyman Demirelden geliyo Türkçeden arapçayı İHRAÇ edeceğiz..süleyman demirel..(ihraç arapça kelime değil mi? )
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-06-2009, 18:09 | #2 |
Münkünü gayrimümkün, gayrimümkünü mümkün kılmak gayrimümkündürs.demirel
favorim ;) |
|
02-06-2009, 18:17 | #3 |
Süleyman DEMİREL'i tek geçerim
|
|