02-08-2009, 16:54 | #1 |
Davos'taki Moderatörden Anlamlı Mesaj
Davos`un olay adamı Ignatius, `Erdoğan`ın hareketi bana Arap ve İslam dünyasının Gazze konusunda nasıl yoğun bir duygu yaşadığını gösterdi` dedi. Davos`taki Gazze panelini yöneten David Ignatius, `Türkiye`nin Başbakanı`na saygısızlık amacının olmadığını` söyledi. Amerikan NPR radyosuna konuşan Ignatius, "Panel 15 dakka uzayarak zorlu bir şekilde sona erdi. Peres, Gazze savaşını çok şiddetli bir şekilde savundu. Bu durum Erdoğan`ı çok üzdü. Cevap vermek için bir dakika istedi. Ama bu süre bittiğinde söyleyecekleri kesinlikle bitmemişti. Ancak biz süreyi aşmıştık. Ayağa kalktı ve ayrıldı. Şunu ifade etmeliyim ki Türkiye Başbakanı`na saygısızlık yapmak temelinde davranmadım. Sadece zamanı çok aşmıştık. Erdoğan`ın bu hareketi bana, Gazze`de olanlardan dolayı İsrail`e yönelik olarak Arap ve İslam dünyasının nasıl yoğun bir duygu yaşadığını gösterdi` dedi. Yenişafak Tekilhaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-08-2009, 17:03 | #2 |
Ha şunu bileydiniz...Aslında çok daha ilerisini biliyorsunuz da biraz zor geliyor sanırım hazmetmek...
|
|
02-09-2009, 00:26 | #3 |
saçmalamış......
Haksız olduğunu hala tam olarak kabul etmiyor bide duygu yoğunluğundan bahsediyor........ sen ne anlarsın duygudan , insanlıktan........... |
|
02-09-2009, 00:30 | #4 |
Ne zaman konuşmuş ki bu adam? Aradan günler geçtikten sonra konuşmasına hiç gerek yoktu, hiçbir inandırıcılığı yok bence.
|
|
02-09-2009, 00:40 | #5 |
siyonisti yarım saat konuşturmasaydın zamanı aşmamış olacaktın .........
|
|
02-09-2009, 00:46 | #6 |
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
david ignatius, davos, moderatör |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|