AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-09-2009, 06:04   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Eyleme gelen çocuklar polisle top oynadı



Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde PKK sempatizanları gösteri düzenledi. Gösteriye katılmak için gelen çocuklar, polise taş atmak yerine onlarla top oynadılar.

Yerel seçimlere doğru gerilimi artıran PKK terör örgütü sempatizanları, Adana ve Mersin'den sonra Viranşehir'de de eylem yapmak için sokağa çıktılar. 'Şırnak Mahallesi' olarak tabir edilen Demirel Mahallesi'nde toplanan yaklaşık 70 kişilik grup, terör örgütü ve elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attılar.

Ara sokaklarda lastik yakan grup, daha sonra Vatan Caddesi üzerinden merkeze doğru yürüyüşe geçtiler. Grubun merkeze girmesini engellemek için Karacadağ Caddesi üzerinde Çevik Kuvvet polisi ve Özel Harekât timleri önlem aldılar.

Cadde üzerinde dükkânları bulunan esnaflar dükkânlarının zarar görmemesi için kepenkleri kapattılar. Polis tarafından önlem alınan alana 700 metre mesafede bulunan Dumlupınar İlköğretim Okulu önüne gelen grup kısa süre slogan atıp lastik yaktı. Grup yaklaşık 20 dakika sonra dağıldı.

POLİSLER TOP DAĞITTI

Gruptan ayrılıp polislerin bulunduğu caddeye gelen yaklaşık 15 çocuğa ise polisler top dağıttı. Toplarını alan çocuklar panzerlerin önünde polislerden aldıkları topla sevinç gösterisi yaptılar. Topu almanın sevincini yaşayan çocuklar daha sonra polis amcalarına maç yapalım teklifinde bulundular.

Maç yapmayı kabul eden Çevik kuvvet polisleri yaşları 10 ila 15 arasında değişen çocuklarla Karacadağ Caddesi'nde top oynadılar. Çekişmeli geçen maçı çocuklardan oluşan takım 4-2 aldı.Maç sonrası polis amcalarına teşekkür eden çocuklar, "Bir daha polise taş atmayacağız. Gösterilere katılmayacağız." diye söz verdiler.

Yaklaşık 1 saat kadar cadde üzerinde bekleyen polisler yoldan geçen çocuklara da futbol topu dağıttıktan sonra karakola geçtiler.Olayların ilçe merkezine sıçramamasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, ilçede böyle olaylar istemediklerini söylediler.





/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi