AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-09-2009, 16:20   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Standart Baykal'ın İsrail'inde ‘şeriat' kanunu !


‘HAMAS şeriat devleti kurup İsrail'i yok etmek istiyor' diyerek, HAMAS'ı suçlayan CHP lideri Deniz Baykal'ın ‘hoş gördüğü' İsrail'de Yahudi şeriatına uygun olarak katledilen Filistinlilerden sonra şimdi de alışveriş mağazalarında erkek ve kadınlar için ayrı bölümler açıldı.


İsrail'in Gazze'de işlediği cinayetlerden ötürü HAMAS'ı sorumlu tutan ve ‘HAMAS cihad yoluyla bir şeriat devleti kurup, İsrail'i yok etmek istiyor' diyen CHP lideri Deniz Baykal'ın ‘hoş gördüğü' İsrail'de ‘Yahudi şeriatı' her alanda kendisini hissettiriyor.

ASKERİN BAŞUCU KİTABI: TEVRAT DİYOR Kİ, FİLİSTİNLİ KATLEDİN
İsrail ordu hahamının askerler için hazırladığı ‘Askerin Başucu Kitabı'nda ‘Filistinlilerin öldürülmesinin Yahudi şeriatına uygun olduğu' İsrail'de, Yahudi şeriatına uygun bir başka uygulama da kadın ve erkekler mağazalarda ayrı ayrı girişler açılması oldu. Kudüs'te kuruyemiş satan bir markette erkek ve kadınlar için ayrı giriş ve ödeme noktaları hazırlandı.

KADIN VE ERKEKLER AYRI AYRI
Türkiye'de İslam'a karşı düşmanlık besleyenlerin hayranlık beslediği İsrail'deki bu uygulamanın Yahudilerin Tu B'shvat bayramından önce gelmesi dikkat çekti. Uygulamayı başlatan marketin sahibi, kadın ve erkek müşterilerinin yoğun iş günlerinde birbirlerine istemeyerek dokunmalarını önlemek amacıyla böyle bir uygulamaya gidildiğini belirtti.

YAHUDİ ŞERİATINA UYGUN…
İsrail'in Yediot Aharonot gazetesinin haberine göre, uygulamayı destekleyen Yahudilerin Haredi mezhebi liderleri, uygulamanın Yahudi şeriatıyla bire bir uyuştuğunu bildirdi. Hahamlar, kuruyemiş mağazasında başlatılan bu uygulamanın diğer iş yerlerinde de başlatacağını belirtiyor. İşgal altındaki Filistin'in bazı bölgelerinde Yahudiler, kadınlar ve erkekler için ayrı otobüsler bulunuyor.

FİLİSTİNLİLERİN ÜZERİNE ATOM BOMBASI TALEBİ
İsrail, 22 gün boyunca aralıksız olarak bombaladığı ve yarısından çoğu çocuk olan 1500'e yakın Filistinli'yi katlettiği Gazze Şeridi'nde, ordu hahamının Yahudi askerleri için hazırlamış olduğu kitapçıkta, ‘Filistinlilerin katli vaciptir. Katletmek marifet ister' ifadelerinin yer aldığı bildirilmişti. Gazze saldırısı sırasında bazı Yahudi hahamlar ve siyasetçiler, Filistinlilerin üzerine atom bombası atılması talebinde bulunmuştu.

habervaktim.com

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım