02-09-2009, 20:30 | #1 |
Kahkahaya boğan THY diyalogları
İşte THY Çağrı Merkezi'nde çalışanlardan birinin kendisinin ve arkadaşlarının başına gelenlerden bir demeti:
- İyi günler, danışma... - İyi günler, bugün nereden bilet alabiliriz? - Bugün sadece Taksim ve havalimanı açık. - Anladım. Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim? *** - Günaydın, Semiha Yankı Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim? (Sabiha Gökçen demek istiyor!) *** - Diyarbakır'a yer var mı acaba? - Malesef yok efendim? - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız? *** - İyi günler iç hatlar... - Bant kaydı mısınız, yoksa gerçek mi? *** - İstanbul'a son uçak kaçta? - Nereden? - Buradan... - Nereden arıyorsunuz? - Şehir içinden... - Hangi şehirden? - Erzurum'dan... *** Trabzon'dan bir yolcu havaalanını arar ve sorar: - İyi akşamlar, hanımefendi Trabzon-İstanbul arası ne kadar sürüyor acaba? - (Call center çalışanı beklemeye alır) Bir saniye efendim... - Tamam teşekkürler, iyi akşamlar (Telefonu kapatır) *** - Ne kadar kalacaksınız Almanya'da? - Neden soruyorsunuz? - Ona göre bilet keseceğim... - Eee olsun ben uçakta kalmayacağım ki otelde kalıcam! *** - Çocuğumla ben uçucam. Oğluma çocuk fiyatı istiyorum ne kadardı? - Çocuğunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor, kaç yaşındaydı? - 32 yaşında! *** - Telefona İngilizce hat geldiğini ekrandan gören personel: - Reservation, may I help you? - Aaa.. Ben yanlış basmıştım. Şimdi İngilizce mi konuşmam gerekecek? *** - Hiç yer yok malesef! - Ama ben askerim? - Hiç yer yok malesef! - Hiç mi yok? - Hiç yer yok malesef! - Ben yere otursam? - Bizans class'a rezervasyon istiyorum? *** Adana uçağında yolcu karşılayan hostes koltuğunu bulamayan yolcuya sorar: - Hangi numarada oturuyorsunuz beyfendi? - Sanayi Mahallesi, 14 numara.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-09-2009, 23:37 | #2 |
Trabzon'dan bir yolcu havaalanını arar ve sorar:
- İyi akşamlar, hanımefendi Trabzon-İstanbul arası ne kadar sürüyor acaba? - (Call center çalışanı beklemeye alır) Bir saniye efendim... - Tamam teşekkürler, iyi akşamlar (Telefonu kapatır) buna çok güldüm :D teşekkürler... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|