02-10-2009, 15:42 | #1 |
MEMLEKETİMDEN MÜŞTERİ HİZMET MANZARALARI
>>- Meraba ben Serkan nasıl yardımcı olabilirim?
>>- Benim telefonda bi problem var bankomatta işlem yapamadım >>- Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tuşuna sonra da ''5'' tuşuna >>basın... >>- Evet... Tamam... >>- Ekranda ne var şimdi? >>- Show tv... - Huh >> >>-İyi günler kredi kartı başvurunuz için aramıştım sizi... >>- Tabi buyrun.. >>- Mesleğiniz nedir acaba? >>- Hayat kadını... >>- ... Özel sektör yazıyorum ben... >>- O da olur!... >> >>Kadın : Merhaba ben kredi kartınızla köpek almıştım... >>Yetkili: Evet efendim?... >>Kadın : Bu köpeğin kulakları duymuyor. Acaba sigorta kapsamına >>giriyor >>mü? >>Yetkili: Ben bi üstüme danışayım !!!?!!... >> >>İyi günler, nasıl yardımcı olabilirim? >>- Para çekemiyorum ben... >>- Şifrenizi yanlış giriyormuşsunuz Ahmet bey!... >>- Şifre mi? Benim şifrem hep aynıdır, İstanbul'un kurtuluşu... >>- Lütfen, bana şifreyi söylemeyin efendim. >>- Hah, tamam hatırladım, 1956!!! >>- Efendim o İstanbul'un kurtuluşu değil ama... >>- Yaaaa!... Kaçtı İstanbul'un kurtuluşu? >>- Efendim ben malesef söyleyemem bunu size. >>- Niye sen de mi bilmiyosun?... >>- Biliyorum, ama güvenlik açısından benim şifreyi bilmemem >>gerekiyor. >>- Ben sana şifreyi sormuyorum ki!... İstanbul'un kurtuluşunu >>soruyorum. >>- Evet, ama... Huh!!! >> >>- Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalışmıyor!... >>-Windows'ta mı çalışıyor? >>- Evet >>- Bilgisayar printerı görüyor mu Konya? >>- Evet, karşı karşıyalar!... >> >>- Şu an bankanızın ATM'sinden maaşımı çekemiyorum. >>- Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü şu an tüm sistemlerimiz >>off'tadır. >>(Bir saat kadar sonra yine arar) >>- Ben şu an Of'dayım ve hala paramı çekemiyorum... >> >>-Güvenliğiniz için bir kaç soru sormam gerekiyor. >>-Doğum yeriniz? >>- Erzurum... >>- Doğum tarihiniz? >>- 23 Ocak 1957 >>- Annenizin evlenmeden önceki soyadı? >>- Anamı karıştırma
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|