AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 02-09-2009, 13:27   #21
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
...........
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 13:27   #22
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
yazıklar olsun.. geçen hafta eskişehirden 6 yiyen takıma gol atamayan üstüne üstlük 2 gol yiyerek yenilen geçen senenin avrupadaki en iyi çıkış yakalayan takımlarından biri olan fenerbahçeye. yazıklar olsun fosil Aragonese'e. yazıklar olsun Guizaya 1 süper lig takımının bütçesi kadar para veren aziz yıldırıma. yazıklar olsun futbolculardaki ruhsuzluğa. yazıklar olsun böyle hakeme. yazıklar olsun bana ki böyle ruhsuz takımın taraftarı olduğum için. belediyeye hacettepeye yenilen rezil takım fenerbahçe yazıklar olsun sana.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 18:37   #23
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Bu olan bitenler bana sezon başını hatırlattı. Nusret vardı burda, forumun eski üyelerinden şimdi askerde, Fenerbahçeli... Biz peşi sıra çok yerinde transferler yaparken ve transfer politikamızı överken o bir keresinde - ne kadar abartıyorsunuz, gören de birşey sanacak, bir sizin aldıklarınıza bakın bir de bizim aldıklarımıza bakın" demişti ve bazı *yıldız* ların adlarını saymıştı.

Nusret demiştim bunu yaz bir kenara, gün gelecek sizin yıldızlarınızı ve bizim yürekli gençlerimizi tüm Türkiye görecek !

Konu Üç mevsim tarafından (02-09-2009 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 18:40   #24
Kullanıcı Adı
themither!
maçın hakemi süperdi..cüneyt çakır türkiyenin en iyi hakemidir..ona laf eden karşısında bni bulur..hep bizim canımız mı yanacak biras da fb nin canı yansın ..ohhh...içimin yağları eridi:D:D:D:D yaşasın cüneyt çakır:D))
themither! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 18:59   #25
Kullanıcı Adı
*AZRA*
süperrr ohhh iyi olmuş:D:D:D
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 19:52   #26
Kullanıcı Adı
savasansahin
Gelde Kadir Topbaş'a oy verme...Çok çalışıyorlar yahu her sene feneri yeniyorlar....Helal olsun ..:D:D:D
savasansahin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2009, 19:55   #27
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Bizi geselilerin diline düşüren dedeye ve takım oyuncularımıza yazıklar olsun diyorum ve susuyorum
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 15:53   #28
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Bir bilmecem var çocuklar.

İspanyolların, Brezilyalıların sömürgesi hangi cumhuriyettir :D
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 17:38   #29
Kullanıcı Adı
BLaCkRoSe
Ofsayt ya iki golde..
BLaCkRoSe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)