AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 02-10-2009, 15:27   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Arrow Bu veda sana sevgili ...
Bu veda artık sana...Bu terk ediş artık seni bu satırlarda...Ben bana düşen yazgısını yaşadım bu aşkın.. Deli mutluluğun bedelini ödedim her saniyemde...Kapıyı kapatırken arkamdan bilmiyordum bir daha giremeyeceğimi iki kişilik yalnızlığıma...

Artık veda vakti geldi çoktan bu deli aşka...

Bedelini ödedim her kahkahanın söylediğin gibi
Diyetini ödedim her sarılmanın umduğun gibi
Ve gözyaşını döktüm her öpüşün beklediğin gibi
Çok fazla yaşadım duyguları uçarken ve çok diplerde süründüm acısını çekerken...

Ama...Ama bitti...Bitti artık aşkım....
Bugün sana bu artık benden en özel veda...Asla söze dökemediğim yazılarımda...

Veda vakti artık iyice yaklaştı...Ama...Ne yalan...Bu aşk bana aşkı öğretti tekrar...

Hiç bir söz olmadan tutulduğunu gördüm sadakat yeminlerinin içimde. Sadece sevgiden başka hiç bir şeyi içinde barındıramayacağını . Ağızdan çıkan bir çok şeyin boş kalbe dolmuş bir çok şeyin esas olduğunu. Sevmenin sadece kendin için yapılmış bir ibadet olduğunu... Ve herkese sevgiliye bile söylenmiş herşeyin yaşanan sevginin yanında boş olduğunu.

Sevmek için sevgilinin yanında olması gerekmediğini belki. Başka kollarda bile olsa mutluysa eğer haberleri sevgiliye mutlu olduğunu. Sevginin içinde sadece sevgiyi barındırdığını ve onun gözündeki tek mutluluk parıltısıyla görmesen bile onu paylaşmasan bile o pırıltıyı içindeki mutluluğu bastıramadığını... Yaşananlar sevgiyse çokça kayıtsız şartsız sevmenin huzuruyla her acıtan anın silindiğini affedildiğini mutlu anların özü olduğunu yaşananların... Ya da her anın aslında mutlu olduğunu sevdiğinin yanında... Alınan tüm kararların onun mutluluğunun temeli üzerine atıldığını ve bir o kadarda düşünüldüğünü bilmenin huzuruyla...

Sevmek her halini sevmekmiş...Sevmek sahip olduğu her anını aldığı tüm kararları yaptığı tüm tavırları yaşadığı her mekanı baktığı her gözü sevdiği herşeyi sevmekmiş meğer... Şartsız sevmekmiş... Olduğu gibi... Kaybedilmemiş özüne saygısıyla... Kaybetse bile zaman zaman kendini boşlukta... Her zaman sevmekmiş... Dün bugün yarın... Her anında... Sevmek zamana yayılmakmış bir kere sevdim dedikten sonra... Her ne olursa olsun dünde ve olacaksa gelecekte sevmekmiş kalbine en ufak bir şüphe düşürmeden bütün ömrünce...
Şimdi... Ben artık giderken kendi geleceğime yine bir sıcaklık hissedeceksin dudaklarında...

O benim vedam sana sevgili...

Tüm iyi dileklerimle.....

Hoşçakal......

alıntıdır.

Konu Ak_Kelebek tarafından (02-11-2009 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir..
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-10-2009, 16:29   #2
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Sevmek her halini sevmekmiş...Sevmek sahip olduğu her anını aldığı tüm kararları yaptığı tüm tavırları yaşadığı her mekanı baktığı her gözü sevdiği herşeyi sevmekmiş meğer... Şartsız sevmekmiş... Olduğu gibi... Kaybedilmemiş özüne saygısıyla... Kaybetse bile zaman zaman kendini boşlukta... Her zaman sevmekmiş... Dün bugün yarın... Her anında... Sevmek zamana yayılmakmış bir kere sevdim dedikten sonra... Her ne olursa olsun dünde ve olacaksa gelecekte sevmekmiş kalbine en ufak bir şüphe düşürmeden bütün ömrünce...
Şimdi... Ben artık giderken kendi geleceğime yine bir sıcaklık hissedeceksin dudaklarında...

O benim vedam sana sevgili...

Teşekküler dostum bizi hüzne boğan bunalımlara salan paylaşım için

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 17:12   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Bişi diil dostum tek başıma bunalıma girmeyim dedim sizi de düşündüm fena mı?
Alt 02-10-2009, 17:16   #4
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Aman ne de güzel etmişsin sayende tam bunalım olduk böylesi dost yine düşman başına
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-10-2009, 17:21   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aman ne de güzel etmişsin sayende tam bunalım olduk böylesi dost yine düşman başına

Amin dostum amin Ayhhhh şu seçimler beter etti bizi
Alt 02-11-2009, 14:35   #6
Kullanıcı Adı
61Lee
cok güzel.. yazan yüreginize saglik..
61Lee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 14:49   #7
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
61Lee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok güzel.. yazan yüreginize saglik..
Okuyup ve yorum yaptığınız için teşekkür ederim ben yazmadım alıntıdır
Alt 02-11-2009, 14:51   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kör olasıca katılaşmış sevgi,kıymet,değer bilmeyen kalplere yazık olsun,sevginin bu kadar duygusal anlatıldığı kalplerden bi haber olmak körlüğün bir göstergesi olsa gerek..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)