AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 02-12-2009, 00:06   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Tatlıses bile Uğur Dündar'dan daha Güvenilir
Tatlıses, Uğur Dündar'ı ikiye katladı

Gazze'ye yardım kampanyalarında İbrahim Tatlıses ATV'de , Kanal D ve Star TV'de aynı anda yardım çağrısı yapan Uğur Dündar'ın iki katı yardım topladı.

GAZZE için başlatılan yardım kampanyalarına, farklı televizyon kanallarında yapılan yardım çağrılarına verilen tepkilerin farkı da dikkat çekti.

Sunuculuğunu Uğur Dündar ile Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Kanal D ve Star TV'nin ortak yayınında 2.5 milyon TL yardım toplandı. ATV'de İbrahim Tatlıses'in İbo Show programındaki kampanyada ise vatandaşlar 4.5 milyon TL bağışladı.

Kanal D ile Star TV ortak yayınında Doğan Grubu Genel Koordinatörü Nebil İlseven ve Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, 500’er bin TL bağış yaptılar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye çalışanları adına 420 bin TL, şahsı adına 25 bin Euro bağışta bulundu. EVYAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Evyap da 100 bin dolar bağışta bulundu. Milliyet gazetesi, yayına girdiği saatlerde akşam boyunca 2.5 milyon TL yardım toplandığını haber yaptı.

TATLISES’E BÜYÜK GÜVEN

ATV’DEKİ İbo Show'a telefonla bağlanarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener 500 bin TL, işadamı İbrahim Cevahir 100 bin TL, Bursalı işadamı Mehmet Nezir Gencer 50 bin TL bağışta bulunurken çok sayıda vatandaş da SMS ile yardımda bulundu.

Star Gazete
11 Şubat 2009

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
atv, ibrahim tatlıses, star ve kanal d, uğur dündar

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)