Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? | |||
İyi oynayan iki kişinin aynı takımda yer almamasına dikkat edilir.. | 5 | 45.45% | |
Maçların hayali kale direkleri arası adım ile sayılır olmaları gereken yerler iki taş ile işaretlenir... | 7 | 63.64% | |
Hava kararınca , Ezan okununca, Anne ,Baba çağırınca maç biter........ | 6 | 54.55% | |
Topu patlatan Parasını öder, Patlak top ikiye kesilip kafaya takılır........ | 4 | 36.36% | |
Çok faul yapanlar, kaleci yapılır ve böylece sakatlanmaların önüne geçilir...... | 2 | 18.18% | |
Takımlar Kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakkı, adım almayı iyi bilenindir........ | 5 | 45.45% | |
Metin,Ali,Feyyaz,Tanju,Hagi,Hakan gibi dönemin popüler futbolcularının adı alınır........ | 3 | 27.27% | |
Topun sahibi Tüm kuralları koyar, takımı kurar, kaleyi seçer, istemediği kişileri topuyla oynatmaz........ | 6 | 54.55% | |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
02-03-2009, 23:09 | #1 |
Mahalle Maçlarının sizdeki kuralları hangileriydi? :))
mahalle maçlarının kurallarından hangileri
Sizin mahallenizde de Geçerliydi? iyi anketler arkadaşlar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-03-2009, 23:23 | #2 |
Yahu TUĞBA kardeşim ben hepsini işaretledim,yazdıklarının hepsini uyguluyor ve yapıyorduk biz
|
|
02-03-2009, 23:27 | #3 |
|
|
02-03-2009, 23:35 | #4 |
|
|
02-04-2009, 01:26 | #5 |
ask 0lsun Tuğba tanımadın beni..........
ben tanıdım seni gönüldasım canım arkadasım df dasım........ Allaha emanet ol..... bu forumda süper daha önce üyeligim vardı ama girmedigim için silinmiş........ daim oluruz inş.burada.. ne de olsa ailemizin yanındayız dimi......... |
|
02-04-2009, 02:08 | #6 | |
Alıntı:
anladım aslında güzel arkadaşım ............ ama belki değildir ...şimdi yanlış anlaşılır diye düşündüm ............ aslında sana özelden soracaktım msn'den ........ Nerdenmi anladım işte şu şifremiz varya noktalarımız .................... 'daN Bide cevap tarzından............... evet ailemizin yanındayız hamdolsun.............. Durmak yok yola devam |
||
02-04-2009, 02:14 | #7 |
Ankete oy veremedim henüz. Şıkları okurken kendimi çocukluk yıllarımda buldum. Çok sağolun. +
|
|
02-04-2009, 02:31 | #8 |
|
|
02-04-2009, 02:40 | #9 |
....tuğbA..... Hanım bu çocuksu çalışmayı forumla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
Bir anda Kastamonu Kız Meslek Lisesinin Bahçesi geldi gözlerimin önünde, Bizim mahallenin tam ortasındaydı bu okul, okuldan çıktıktan sonra hemen oraya koşardık, ölümüne top oynardık ... Ne mahalle maçları yapardık bee.. Kürtler gelirdi yukarıki mahalleden bizim abilerimiz onlarla maç yapardı, kaleye de çoğu zaman beni koyarlardı, çünkü bendeki ruhu iyi bilirlerdi yüreğimle oynardım, herşeyimi verirdim sahada. İlkokula gidiyordum küçüktüm ama İbrahim Sadri'nin dediği gibi kocaman bir yüreğe sahiptim.. En nihayetinde Trabzonluyduk, futbol oyunu genlerimizde vardı. Küçücük bünyemle koca futbol toplarını geri çevirirdim. Ondan sonra bu anketteki şıkların hemen hepsi vardı bizim maçlarımızda, en çok da 5'te devre 10'da biter vardı Sonra, Babam kızardı "Akşam Ezanı okunduğu zaman bırakıp geleceksiniz" derdi. İyi oynayan iki kişi aynı takımda olmazdı buna dikkat ederdik Bizim oynadığımız lisenin bahçesinde hazır direkler vardı ama başka yerlerde oynadığımız zaman taş koyardık arasını adamla sayardık Topun sahibi çok artislik yapardı be, iyi ki bi topu var dedirtirdi yani Metin Ali Feyyaz'ı bilmem ben Hami derdim Şota derdim.. |
|
02-04-2009, 03:05 | #10 | |
Alıntı:
ben teşekkür ederim..... baya bir anınız varmış çok güldüm kız erkek farketmiyor futbolda çocukken oynuyorduk severek........ |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|