02-12-2009, 11:40 | #1 |
Canım Kızım
Canım Kızım
Irmak gözlerini göreyim tekrar Aç lütfen Güller sarsın yanaklarını Gülümse yine sevimli gamzelerinle Altın saçlarını savur şöyle edalı Canım de, tatlı babişkom de Dalga geç kemer tutmaz göbeğimle Alınganlıklarınla saçmala veya Ya da indir bütün camları Sinirli bak, isyan et Kuşak çatışmalarında dövüşelim sipersiz Küfret kaderin cilvesine Haykır talihin böylesine Ama bir şey söyle Bir şey iste şımarıkça Yeterki iste... Her duam adınla başlıyor Ve her sözcük hıçkırıkla düğümleniyor. Yalvarıyorum yüceler yücesine Sana versin tüm ömrümü Benden alsın boşuna tükettiğim nefesimi Ya da her soluğum kadar can versin canına Veya bağışlasın seni bana Sitemim ne sanadır hipokrat amca Ne de Hastalığının adını yazamayan dil kurumuna... Uyan artık güzelim Sarıl bir kez daha Günaydın de tüm mahçupluğunla Benden erken kalkamadığın için surat as Söz veriyorum Darılmayacağım kahvaltıyı hazırlamadığına Hadi bebeğim uyan. Bak ben kapattım gözlerimi Masayıda kurmadım Hadi ilk çayı sen demle Tekrar yırtarcasına oku gazetemi Habersizce al en heyecanlı haberde Saatlerce anlat magazin saçmalıklarını İzinsiz al kredi kartımı Benim telefonumdan konuş sınırsızsın. Pin kodu çok kolay Hep merak ederdin ya Sadece senin adın... Haydi bebeğim aç gözlerini Uyan artık Kurtul bu amansız hastalıktan Kır şeytanın bacağını Yüzümü güldür yeniden Son defa sarıl ağlamaklı Sevindir, mutlu et babacığını. Aç gözlerini uyan biriciğim. Sen uyanana kadar uyumak yok Söz verdim meleğim Gözlerinde gözlerimi görene kadar bekleyeceğim...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|