01-31-2009, 00:04 | #1 |
İstanbul Büyükşehir ve İlçeleri yerel secim tahminleri
Arkadaşlar burada Türkiye'nin en büyük ili ve Avrupa'nin önemli kentlerinden olan İstanbul ili ve ilçeleriyle ilgili 2009 yerel secim tahminlerimizi,öngorulerimizi ve bilgilerimizi paylasalim.Ayrıca yaşadıgımız ilçedeki durumu da yazarsak bizim de bilgimiz artsın.
İlk yorumu ben yapayım: Büyükşehir:Kadir Topbaş'ın kazancağını düşünüyorum.Çünkü çok ciddi bir oy potansiyeli var ve başkan doğru işler yapıyor. Bence ilçeler AKP ve CHP arasında paylaşılır. Adalar-Avcılar-Kadikoy-Beşiktaş-Bakırköy-Arnavutkoy-Cekmeköy ilçelerini CHP'nin kazanacağını düşünüyorum. Beylikduzu-Beykoz-Büyük ve kücük Cekmece-Catalca-Eminönü-Esenler-Eyüp-Fatih-gaziosmanpaşa-maltepe-Pendik-Kartal-Sultanbeyli-Sultangazi-Tuzla-Zeytinburnu-Kağıthane-sariyer-gungoren ilçeleri ve bir kaç ilçede daha AKP kazanır. Şişli'de Mustafa Sarıgul DSP ile avantajli. Ayrıca ben zeytinburnunda yaşıyorum ve burada AKP'nin büyük farkla kazancağına eminim.
Konu kertenpele tarafından (01-31-2009 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-13-2009, 02:39 | #2 |
Saadet Bağcılar'da, Başakşehir'de, Fatih'de, Eyüp'de, Bahçelievler'de, Sultanbeyli'de, Üsküdar'da ve büyük bir ihtimal Kağıthane de götürücek.
Dsp Şişli'de rekor kırıcak.. Chp Adalar,Avcılar,Kadikoy,Beşiktaş,Bakırköy alıcak.. Diğer tüm ilçeler büyük farkla AKP |
|
02-13-2009, 02:54 | #3 |
bence dsp chpye hayli yara verecek adayları mhpli şehirci vefik alponun için chp istanbulda büyük yara alacak belki kazanacağı yerleri bile AK PARTİ kazanacak yanlız bizm içinde bir tehlike söz konusu chp nin dsp den yediği kazığın aynısını biz saadetli kardeşlerden yiyebiliriz o zaman chp kazanacağı yerleri kazanır diğerleri ve büyük şehir büyük çoğunlukla AK PARTİ burada saadetli seçmenlere büyük iş düşüyor biz mahallemizde öyle bir birlik kurduk esnaf esnaf geziyoruz saadete oy vereceklere bunun vebalinden kurtulamayacaklarını anlatıyoruz Allahın izni ile sanıyorum çok büyük ölçüdede başarılı olacak AK PARTİ
millet ne derse desin biz profesyoneliz DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
2009, akp, chp, mhp, yerel seçim, zeytinburnu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|