02-11-2009, 21:37 | #1 |
Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Kurtulmuş, “Yılın siyasetçisi” seçildi
Genç Atılım Derneği, Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u yılın lideri seçti. Dernek, Kurtulmuş'u genel başkan olduktan sonra partisine büyük bir çıkış yakalattığı için bu ödüle layık gördü. Genç Atılım Derneği, yılın siyasetçisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u seçti. Afyonkarahisar'daki Genç Atılım Derneği, bu yıl 3.sünün verileceği 'Başarıyı Alkışlıyoruz' ödüllerini alacak isimleri açıkladı. Kurtulmuş, 'Genel Başkanlık koltuğuna oturmasıyla Partisinin oylarını yükselten, çıkışlarından ve birçok yazar ve düşünürün takdirlerini almasıyla başlayan ve söyleşilerinde farklı düşünceleri halkla paylaşmasından' dolayı yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-11-2009, 21:45 | #2 |
Şeffaf ve hakkaniyet duyguları ışığında bir değerlendirme yapıldığını kesinlikle düşünmüyorum.Bunu söylerken Numan Bey başarısız mı sonucu çıkmıyor elbette..!
Fakat bu değerlendirmeyi tarafsız yapmayı elzem saymalıydılar kendilerine derken yöneticileri...Taraflı bir değerlendirmenin sonuçlarıda her zaman ardında iz bırakır.Neyse fazla uzatmadan dernek yöneticleri liyakatli bir değerlendirme yapacaklarsa bir tek aday var;oda RECEP TAYYİP ERDOĞAN..! |
|
02-11-2009, 21:46 | #3 | |
Alıntı:
|
||
02-11-2009, 21:47 | #4 | |
Alıntı:
|
||
02-11-2009, 21:48 | #5 | |
Alıntı:
|
||
02-11-2009, 21:48 | #6 |
yahu bi kerede tebrik edin mübarekler.....
|
|
02-11-2009, 21:49 | #7 |
Bu arada Başkanımıza Dava yolunda başarılar diliyorum her zaman arkandayız başkanım seni seviyoruz....
|
|
02-11-2009, 21:50 | #8 |
|
|
02-11-2009, 21:55 | #9 |
|
|
02-11-2009, 22:31 | #10 |
ya arkadaşlar bu saadetli kardeşlerime gerçekten üzülüyorum eskiden foterli atçılar vardı kır at der başka bir şey demezlerdi sonra altı okçular ne olursa olsun onlar altı okçuydu hadi bunlar at gözlüklü tamam da bu saadet pertili arkadaşlar gerçekten rüya aleminde yaşıyorlar yada uzaydamısınız uyanın atı alan üsküdarı geçemedi türkiye çevresinde size tur bindirdi birinci belli ikincinin kim olduğu bizi okadarda ilgilendirmiyor tebrik etmek gerekirse uyanın ve birinciyi tebrik edin sizn yüzde.0.5 alacağınızı sanıyordum ama sanıyorum o bile fazla size yüzde.25 yeter ancak okadarsınızdır mitinglere bakıp yanılmayın yaptığınız gazze mitinginde bende vardım ve tanıdığım bir çok ak partilide o yüzden uyanın rüyadan
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|