![]() |
#1 |
![]() Dünya büyülü yalan,
Bana ![]() Sen Leylaya sevdalan Bana ![]() ****************************** Ne sim, ne zar muradım, Ne gökte ne yerde muradım , Bir budur her muradım, Bana ![]() ******************************* Her şey her deva Onda, Derdim şifa Onda, Kerem ve vefa Onda, Bana ![]() ******************************* İşte kalkıyor gemi, Sil gözlerindeki nemi, Aşkı yakar sinemi, Bana ![]() ******************************** Yok ölümsüz bir ada, Herkes yolcu burada, Ermek için murada, Bana ![]() ******************************** Sema onun arz Onun, Misli bulunmaz Onun, Aşkı verir haz Onun, Bana ![]() ******************************** Yusuf olsam şah olsam, Yahut gökte mah olsam, Arza padişah olsam, Bana ![]() ******************************** Degil inci, zer nefes, Gücün varsa ver nefes, Ondan bana her nefes, Bana ![]() ******************************** Her şeyin bir sonu var, Ne köşk kalır ne duvar, Bir o en vefalı yar, Bana ![]() ******************************** Senin hayretin niçin? Hep mahluktur melek, cin, Ben kul olduğum için, Bana ![]() ******************************** Kezzap düşse yarama, Bende dönüş arama, Yol Mescid-i Harama, Bana ![]() ******************************** Hep ondan eda şekil, Ey nefs aradan çekil, O ki en güzel vekil, Bana ![]() ******************************** Dövüş kavga bir hiçe, Ölenlere bak nice? Kabre girdiğim gece , Bana ![]() ******************************** Getir o günü ya da, Ay dürülür fezada, Ey can ruz-i cezada, Bana ![]() ******************************** Güneş, Zühre, ay Onun, Cennet, her saray Onun, Bir adı da Hayy Onun, Bana ![]() ******************************** Eğilmez başım olsa da, Bin sene yaşım olsa da, Cibril sırdaşım olsa da, Bana ![]() ******************************** Garip benim, yetim ben, Muhtac-ı himmetim ben, Bir zaif ümmetim ben, Bana ![]() ******************************** Çırpınır acem, Arap, Halbuki dünya harap Tek hakikat var ki Rab Bana ![]() ******************************** Sözün özü işte bu, Bir emanet can kuşu, Benim bütün arzum şu: Bana ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |