AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-13-2009, 21:48   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP Emin Atmaca'yı susturdu!



CHP'nin ‘çarşaf açılımı'nın mimarı Emin Atmaca, kendisinden para ve ev talep ettiğini ileri sürdüğü Sevigen ile ilgili yapacağı basın toplantısını gerçekleştiremedi. Elinde Sevigen ile ilgili şok deliller olduğunu açıklayan Atmaca'nın, CHP yönetimince baskı altına alınarak, konuşmasının engellendiği öğrenildi

CHP'nin çarşaf açılımının mimarı Emin Atmaca, aday adaylığı sürecinde CHP'li Mehmet Sevigen'in kendisinden ahlaki olmayan talepleri olduğunu açıklamış ve adaylıktan istifa etmişti.
CHP'nin sözde çarşaf açılımını başlattığı Eyüp'te Belediye Başkan aday adayı olan Emin Atmaca, CHP Genel merkezi tarafından susturuldu. Atmaca, bu hafta basın toplantısı yaparak CHP'li Sevigen ile alakalı elindeki tüm delilleri medya ile paylaşacağını açıklamıştı.

BASIN TOPLANTISI ENGELLENDİ
Hafta sonu danışmanı Hadi Işık ile CHP Ankara Genel Merkezi'nde özel birtakım toplantılara katılan Atmaca, parti yöneticileri tarafından baskı altına alınarak yapacağı toplantıdan vazgeçirildi.

ATMACA SESSİZ AMA…
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen hakkında bu hafta söz konusu rüşvet iddialarını belgeleyeceğini ve hatta elindeki kamera kayıtlarını basına vereceğini daha önce ilk defa Vakit'e açıklayan Atmaca, sessizliğe gömülürken danışmanı Hadi Işık'tan şok açıklamalar geldi.

“BİZDE BİLİYORUZ AMA ADAM ÇOK HASTA”
Vakit'e konuşan Işık, genel merkeze çağrıldıklarını ve baskı altına alındıklarını doğrularken yaşananları açıkladı. Genel Merkez yetkililerinin son yaşanan olaylardan sonra CHP'li Sevigen'in büyük bir rahatsızlık geçirdiğini kendilerine anlattıklarını belirten Işık, “Genel merkezde ismini açıklamayacağım yetkililer ile bir araya geldik. Onlar bizzat davet etti. Sevigen için, ‘Adam perişan', ‘Sağlık durumu yerinde değil', ‘Hastanede tedavi görüyor', ‘Genel merkez de rahatsızlandı', ‘Hastaneye kaldırdık', ‘Sinir sistemleri altüst oldu' ve ‘Artık bu konuyu kapatın' dediler. Biz ısrarcı davrandığımızda ise, ‘Parti zarar görüyor', ‘Biz sizin haklı taraf olduğunuzu biliyoruz' ve ‘Bize Sevigen'in yaptıkları hakkında başka kokular da geldi' ifadelerini kullandılar. Hatta Sevigen'in sağlık durumunun düzeldiğinde kendileri ile birlikte bizleri evde ziyaret edeceklerini ve tüm hataları telafi edeceklerine dair söz de verdiler” diye konuştu.

“ÜZERİMİZDE BÜYÜK BASKI VAR”
CHP'nin olayları kapatmak için yaptıklarını deşifre eden Işık sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Devreye her yerden adam koydular. Aile büyüklerimiz, hatırı sayılır insanlar ile görüşerek araya girmeleri sağlandı. Üzerimizde çok büyük bir baskı var. Biz bile ne yapacağımızı şaşırdık. Bu şartlarda biz bir adım geri attık. Ama basına söylediklerimizin arkasındayız. Sadece son toplantıyı yapmama kararı aldık. Kamera kayıtlarını şu an için basına vermeyeceğiz.”

ATMACA NE DEMİŞTİ?
CHP'nin sözde çarşaf açılımını başlattığı Eyüp'te Belediye Başkan aday adayı olan Emin Atmaca'nın, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kabul edilemez şahsi talepleri sebebiyle adaylıktan çekildiğini açıklaması, geçen hafta gündeme bomba gibi düşmüştü. Atmaca yaptığı açıklamada, Sevigen'in kendisinden adaylık için para istediğini, hatta Göktürk'te kendisine ait siteden ev talep ettiğini söylemişti. Bu sözlerinin ardından Vakit'e konuşan Atmaca, Sevigen'in bu hafta siyasi hayatını sona erdireceğini belirterek, çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Atmaca, “Kendisi ev konusunda bize yalanlama getirmiş. Çok komik. Söz konusu Göktürk'te bulunan sitemin her yerinde kameralar olduğunu anlaşılan görmemiş. Ben o kayıtları ortaya koyarsam ne olacak? Kim ne zaman gelmiş, hangi daireleri gezmiş, hangi daireyi beğenmiş gözler önüne sereceğim. Buna ne diyecek Sevigen, çok merak ediyorum. Tabii kendi bürosunda yaptığımız görüşmelerin arka planını da açıklayacağım. Tüm görüşmelerimin delilleri var” demişti.




-VAKİT

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım