02-14-2009, 13:39 | #1 |
..Avesta;…’’YİNE SEN,,…(Şiir)
___‘Ben bu Kitabı çok sevdim İçinde Elif,Lam,Mim vardı’___ Sensizliği hiç sevmedim.. Güneşi küstürünce Bulutlarla şaha kalktı yüreğim Tınısına hasretim yağmurların Yürüyünce akşam vakti Söyle dün neden ağladın? A-v-e-s-t-a bakışlarım sana Yıllar çabuk geçer zaten Kavuşmak varsa serde Yaşadığımız bu imtihan Deva her derde A-v-e-s-t-a bakışlarım sana Yıllar çabuk geçer zaten Kumrularla bir tutalım kendimizi Uçalım.. Şiirler yazalım geceleri Kaçalım.. Uzunca bir hasret bizi bekleten Bak ikindiye yaklaştı vakit Şehir karanlık Bu kara bulutlar mı müjdeyi veren? A-v-e-s-t-a bu ölüm de neyin nesi? Daha salmadan kendimizi ötelere Ve denizlere giydirmeden rengimizi Dur gitme gönlüme dokunuyor sözlerin Beni derinden yakıyor gözlerin Küflü bulutları da hiç sevmedim Senin için seyyahlığa soyundum diye Fırtınalar yolluyor üzerime Oysa ben ne fırtınaya Ne de seni böyle görmeye alışkınım Na-mahrem yakınıma müptela duruşlar Sessiz koyu ve hırpanidir gördüğüm düşler Akşam kızıllığında içimdeki hisler Seni benden almasın A-v-e-s-t-a.. Uzaktan da olsa ben seni incitmeden severim Sen benden gitme A-v-e-s-t-a.. Kırmızı gülüşlerin var ya hani Ardından gül kokulu bakışların Ve iri gözlerin siyah Hurileri kıskandıran nakışların Bilmiyorum ya ben onlara vuruldum Ya da onlar bana Sen de vuruldun mu bana A-v-e-s-t-a.. N’olur çöz şu kör düğümü A-v-e-s-t-a.. ___’Hadi şimdi sen konuş Ben sus/ma/lıyım’___ Hakan Taha
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
avesta, hakan taha, şiir |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|