11-25-2008, 12:11 | #1 |
Esnaf Yalanları
Esnaf Yalanları
1- O elinizdeki tek kaldı başka yok. 2- Yani alın diye demiyorum bu size çok yakıştı. 3- Her bedene uyar.. 4- Her rengin altına giden bir ürün seçtiniz. 5- Zevkinize hayranım doğrusu. 6- Biraz sıktı gibi ama kullandıkça açılır merak etmeyin. 7- Bunun garantisi şahsen benim abla. 8- Bir sorun çıkarsa aynen alıp getiriyorsun. 9- Son bilet son şans! 10-Elbette orijinal parçasıdır abi. Ta Çin’ den geliyor bize de. 11-Kusura bakma gülüm ya bizde de bozuk kalmadı. 12-Çocuğu depoya yolladım şimdi kapar gelir. 13- Daha ucuza bu malı bulmanız mümkün değil. 14- Abla bu tabaklar ithaldir kesinlikle kırılmaz.(Made in China) 15-Kurtarmıyor abla inan ki zararına satıyorum. 16-Garson bey yumurtam 5 dakika kaynasın. / Tamam efendim 2 dakikada hazır olur. 17-Az önce son parçayı sattım. Ama çok şanslısınız tıpkı onun gibi bir model var elimizde. 18-İhraç fazlası bunlar. Ondan ucuza satıyoruz. 19-Ama biliyorsunuz ilk bir hafta bütün ayakkabılar sıkar. 20-Hangi ayak sıktı? Sağ mı? E normal tabi? 21-Öyle göründüğüne bakmayın bu bir teknoloji harikası. 22-Hatta bunun mucidi köşe oldu şimdi Hawai’ de tatil yapıyor. 23-Bu ürünü bizden başka bir de New York’ta bulabilirsiniz. 24-Bu kumaşın en büyük özelliği çekmemesidir. 25-Hakiki timsah derisidir biz tasfiye nedeniyle ucuza bırakıyoruz. 26-Aslında o fiyata mümkün değil ama ayağınız alışsın babında olsun bakalım. 27-Bizde çürük yok abla seç beğen al./Abla domatese elleme çöküyo sonra. 28-Denizden yeni çıktı bunlar gel! 29-Ekmekler taze ama üzeri açık kalmış ondan kurumuşlar biraz. 30-Elmalar Amasya’ dan! Şeftali Bursa’dan! Portakal Washington’ dan! Cevizler Hindistan’dan!?... 31-Müşteri velinimetimizdir. 32-Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir. 33-Şikayetlerinizi bize memnuniyetlerinizi başkalarına söyleyiniz. 34-‘’İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.’’ 35- Bizde TSE siz mal bulamazsınız.(Tabi TSE almak o kadar kolay olunca.) 36-Fiş veririm tabi de yazarkasa arızalı. Gelip geçerken uğrayın vereyim. 37-Kapatıyoruz! Zararına satışlar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-25-2008, 12:18 | #2 |
Bizde çürük yok abla seç beğen al./Abla domatese elleme çöküyo sonra.
yalana bak :D |
|
11-25-2008, 12:19 | #3 |
Biraz sıktı gibi ama kullandıkça açılır merak etmeyin.
|
|
02-15-2009, 00:40 | #4 |
16-Garson bey yumurtam 5 dakika kaynasın. / Tamam efendim 2 dakikada hazır olur.
süper matematik yaa.;) |
|
02-15-2009, 00:46 | #5 |
Valla hepsiyle karşılaşıyoruz en ufak alışverişlerimizde dahi
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|