AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-17-2009, 21:30   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart CHP'de büyük çatlak!



Kardeşinin yolsuzluk belgelerinin ortaya çıkmasının ardından zor durumda kalan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, "Baskı görüyoruz" diyerek istifanın eşiğine gelen Gürsel Tekin'le ortak bir basın açıklaması yaptı. Tekin'in sözleri, CHP'deki büyük çatlağın adeta itirafı oldu.

CHP'Yİ ŞOK EDEN GELİŞME-TIKLA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, belediye başkan adaylarından bazılarının kadın örgütlerine baskı yaptığını, örgütlerin de kendisine baskı yapmaları nedeniyle çileden çıktığını söyledi.

Gürsel Tekin ile Kemal Kılıçdaroğlu, Beşiktaş'taki CHP İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nde basın açıklaması yaptı. Adaylıktan istifa etitği haberlerine açıklık getiren Tekin yola devam ettiğini belirtti. Tekin, "Ben 39 arkadaşımla yola çıktım ve bugüne kadar yapmış olduğum işleri örgütlerimle yaptım. Ben tek başıma hiçim. Bazı yerlerde bazı belediye başkanı arkadaşların baskısı sonucu örgütlerin yok sayılması beni de çok rahatsız etmiştir, çileden çıkarmıştır. Ben öncelikle örgütümü ciddiye alırım. Belediye başkan adaylarım da başımın tacıdır ama bazı adayların örgütlere baskı yapması ve örgütlerin de bana baskı yapması durumu buraya getirmiştir." diye konuştu.

Parti örgütlerinin başının tacı olduğuna vurgu yapan Tekin, yola devam ettiklerini ve 29 Mart'ta İstanbul'u almak için Kılıçdaroğlu ile omuz omuza sokaklarda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yaptığı kısa konuşmada parti içi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, "Sizlerin huzurunda 'Bu üçlü çok güçlü' diyoruz." dedi.

Basının yoğun ilgi göstermesi karşısında şaşıran Kılıçdaroğlu, "Doğrusu ilginiz bizi çok mutlu kıldı. İstanbul'un Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis adaylarının belirlenme sürecinde sorun olup olmadığını sordular basın mensupları. Sayın başkanı aradım ve telefonla konuştum. Sayın başkanın bir sorunu nedeniyle özel bir yerdeydim. Biz İstanbul'un sorunlarını çözmeye ve İstanbul'da yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından Açıklamanın ardından üçlü basın mensuplarına el ele poz verdi.

-KADINLAR TEPKİLİ-

Öte yandan, CHP Beşiktaş Kadın kollarında görevli Meclis aday adayı Serpil Tümer basın mensuplarına açıklamada bulundu. Tümer, kadınlar olarak tepkili olduklarını ve çalışmayacaklarını söyledi. Parti yönetimine konuya ilişkin yazı yazdıklarını da söyleyen Tümer, "Adımızın olmadığı şeklinde duyumlar alıyoruz ve bunu erkeklerin ağzında duyuyoruz. Çalışmaysa biz varız. Meclis üyeliği aday adayıyım. Akibetimin ne olduğunu bilmiyorum. Nitelikli bütün arkadaşlar önemlidir. Kadınların ağırlıklı olduğu bir örgüt istiyoruz. Partiye hizmet etmiş kadınların olmasını istiyoruz. Bana kimse söz vermedi ben kendi değerimle buradayım." şeklinde konuştu.




/ HABERVAKTİM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım