AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-17-2009, 21:31   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Başbakan, muhalefeti fena vurdu



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında büyük bir kalabalığa hitap etti. Muhalefeti sert bir dille eleştiren Erdoğan'ın hedefinde MHP lideri Bahçeli ve CHP lideri Deniz Baykal vardı.


ERDOĞAN'IN SERT AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'ın konuşması şöyle; "Meclis kaçkınlarına milletin tercihlkerini hiçe sayanlara en anlamlı cevabı verdiniz. Durmak yok yola devam dediniz. Millete göbeğini kaşıyan adan diyenlere asıl siz göbeğini kaşıyansınız deyip ötelediniz. Milletin tercihini yok sayanları siz de yok saydınız. Demokrasiye sahip çıktınız. Ama sizin bu mesajını yine anlamadılar. Bildikleri yolda devam ettiler. Türkiye'nin kronik sorunları için yasa çıkarmaya çalışıyoruz yine engel çıkarıyorlar. Türkiye'nin saygınlığına gölge düşürmüyoruz. Birileri gibi birilerinin önünde el pençe divan durmuyoruz."

"Sayın Bahçeli şu anlattıklarımda gerginlik ne var. Senin döneminde yaptıklarını anlatmayacak mıyız? Milletim senin dönemini de gördü. Senin döneminde ekonominin durumu neydi şimdi ne? Biz bunlardan iktidarı devraldığımızda devletin borçlanma faiz oranı neydi biliyor musunuz? Bunları iyi bilin. CHP'li kardeşlerime de anlatın. Yüzde 63'le faiz ödüyorlardı. Şimdi yüzde 14-15. Ah ayşe bacım bu senin cebinden çıkıyordu. Ahmet abi senin cebinden çıkıyordu. Enflasyon kaçtı. Yüzde 30. Şimdi 9.5.. Bunları anlatın. Ama bunlar bunu anlamaz. İşlerine gelmez. O zaman milletim 39 gün sonra sandıkta söyleyecek."

"Bunu daha önce defalarca öğrettiniz, bu mahşeri kalabalık, inşallah 29 Mart'ta da öğretecek. Dersini almış da ediyor ezber. İşte biz böyle yaklayacağız. Bunlar 3 kez ders aldılar ama ezberleyemediler. Ama 29 Mart'ta inşallah ders alırlar. Bunlara dedik ki geldiğimizde paradan 6 sıfır atarız, atamazsınız dediler, geldik ve attık. İş bilenin kılıç kuşananın. Evsize ev vereceğiz dedik, küresel sermaye girişini arttıracağız dedik, 79 senede duble yol miktarı 6 bin km idi. Bunun üzerine 9 bin km duble yol ilave ettik. Onların hayallerinin ulaşamadığı yerlere bizim fiillerimiz ulaşır. BM Güvenlik Konseyi'nin geçici üyeliğine seçildik, bunu 41 yılda yapamadılar. Bunlar monşer eskileri. Milletin değerlerini bilmemişler. Halkıyla bütünleşmemişler. El pençe divan durmuşlar. Onurlu duruş yakışır. 41 sene sonra biz geçici üyeliği kazandık. Kalkıp da tebrik edemediler. Böyle bir dertleri yok."

"Kıbrısı bugün getirdiğimiz noktaya niye getiremediniz. Kuzey Kıbrıs Türkiye'den gidecek boru hattıyla su saöhibi olacak. Biz hiç bir zaman kardeşimizi kenara komayız. Bunu çok iyi biliriz. Orhun anıtları, bizden önceki yönetimlerin hangisi gitti. Yolu yoktu, gittik temelini bizzat kendim attım. 42 kilometre asfalt yol yaptık. Orada o anıtlar müze olarak var. Hayati Bey, yanındaki arkadaşlarım ve MHP'li grupbaşkanvekili Sayın Şandır da şahit. Sayın Bahçeli, Türklük ne zamandan beri senin hegemonyan altında. Her Türk Türktür. Ama biz hepimiz bu çatı altında biriz ve bütünüz. Bizi bölmek isteyenlere asla prim vermeyeceğiz. onlar hep yaya kaldılar, sandığa gğömüldüler. Bundan sonra da öyle olacak."

"Bunlar Türkiye'yi eski Türkiye sanıyorlar. Medya yalanlarıyla oy toplamaya alışmışlar. Seçimi millet yapar millet, milletin arasına çıkın. Söyleyecek sözünüz varsa millete söyleyin. Eski çamlar bardak oldu. Artık medya klavuzluğu ile seçim kazanılmıyor. Ak Parti gibi kendinize milleti klavuz edinin. Dolaylı yollardan Baykal hala bize iftira etmeye çalışıyor. Eğer dürüstsen, böyle bir iddian varsa, yolsuzluk Tayyip Erdoğan hakkında varsa yargıya gidelim. Senin şu anda görevlendirdiğin memurların elinde belgeleri varsa benim başkanlarımla ilgili yardgıya gitsinler. Böyle iftiralarla bir yere varamazsın. Ancak, bu tür siyasette puan alamayacaksın, meydanlara bile çıkamayacaksın, sivastan öte gidemeyeceksin. Kapalı spor salonlarında şow yaparsın, başka bir yere gidemezsin. Leke sürmeye çalışma. Kim bunu yapmaya çalışırsa namerttir. CHP Anayasa Mahkemesi tarafından mahkum edilmiştir ve parası da tahsil edilmiştir. Sen önce bunun hesabını ver."

"Alçaklık bile bir seviye ister. Tüm bunlara karşı hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Parti olarak bugün davamızı açtık. Bunun adı düpedüz çirkefliktir. Yerine bir tane daha çıkarmış bunun üzerinden siyaset yapıyorlar. Yapmayacakları basitlik yok. Bunlar ancak insanı maskara yapar. Milletin nazarında da rezil kepaze yapar. Biz muhalefetin bile seviyeli olanını istiyoruz. Siyaset bir ahlak işidir. Bizim rekabetimiz hizmetledir. Millet için çalışmaktır. Ama bu yerel seçimlerde gördük ki Ana Muhelefet başka telden çalmaya niyetli. Siyaseti çirkinleştirmeyin. İftira ve karalama ile siyaset yapmayın. MHP'ye de söylüyorum, sen de yapma bak yanlış yapıyorsunuz. Dinlemediler sürekli çamur attılar, çünkü ellerindeki tek malzeme çamur. Yüce yargıda bu iftiraların hesabını verecekler. Masum insanları suçlamak bu kadar kolay değil. Er meydanı işte buradaki seçim meydanı, çık bakalım cesaretin varsa. Komünist mantığın işiydi, iftira at tutmasa da iz kalır. onların mantığını sen mi devraldı. Melliten derdini dinle, ülkenin hayrına bir proje üret. Sadece bu yüzden bundan sonra onlara iftiracı medya partisi diyeceğim. Bu milletin başını öne eğdirmeyeceğiz."





HABERVAKTİM.COM

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım