02-17-2009, 23:20 | #31 |
Meşhur atasözünü tam olarak hatırladım : İt ürür , kervan yürür
|
|
02-17-2009, 23:23 | #32 |
|
|
02-17-2009, 23:44 | #33 |
bu şiirimi at gözlügü ile gezen atarabacılara ithaf ediyorum..
foruma gelmiş bir vatandaş şamilbasayev kendini zannediyor kocaman bir dev.. kimseye camur atma git liderini sev.. buralardan sana ekmek çıkmaz.. zannedersin ki agırbaşlı vakur işi gücü karalama pislik çamur sizin anlayacagınız dil budur artık gemileri yakmak olmaz hele bi dur sakin ol dinle kimi karalıyorsun hem de kimle senin gibise gelse de binle burdan sana destek cıkmaz tek hece derki bu işler boyle olmaz onu bunu karalamakla oylar artmaz bunları okuyunca inşallah tansiyonun artmaz hep konuşursunuz sizden bi eylem cıkmaz.. sayenizde şiir denemelerine de başladım..:P::P: |
|
02-18-2009, 00:13 | #34 |
Arkadaşlar birşey sölicem ama bu toparlanamaz diye birşey yok
Denge Politikası dağılmakta olan devletlerde uygulanır.Osmanlıda bu dönemden sonra dağılmış,ama artık tecrübeliyiz.Fetullah Gülen ve Erdoğan gibi güç var elimizde. |
|
02-19-2009, 16:43 | #35 |
tarih tekerrur edermis...sultan abdulhamid hana yapilan iftiralar basbakanimiz icinde yapiliyor ne diyelim...ayak bagi olanlar dustukleri yeri yakarlar...
|
|
02-19-2009, 18:54 | #36 |
Abdulhamit Han (Ulu Hakan)'ı unutmadık!
Tebrikler Güzel Çalışma |
|
02-19-2009, 23:16 | #37 |
Değerli Akpforum yöneticileri konuya bakıyorumda muhalefetlerin yorumların hepsini silmişsiniz.
Neden siliyorsunuz anlamış değiliz? Yazdıklarımız size göre yanlış olabilir, ancak saygınız olsun. İşinize gelmeyen mesajları silmeyin. Herkes fikrini istediği gibi söylesin. Bizim yorumlarımızda hakaret diye siliyorsunuz ama forumdaki akpli kardeşlerin yorumlarındaki hakaretli yorumlarını silmiyorsunuz. Siz sadece bunu bize yapıyorsunuz. Şunu unutmayınızki saygı göstermeyen saygı göremez. |
|
02-20-2009, 00:38 | #38 | |
Alıntı:
|
||
02-20-2009, 16:36 | #39 |
bu holiganlarin anlayisi sudur...
biz milli goruscu olarak tek hidayete kavusmus grubuz.bizim disimizdaki goruslere her turlu hakaret ve tehdit etme hakkimiz vardir bize ise en ufak bir elestiri yapilamaz.cunku bu zavalli holiganca gorus kendini islam dininin tek temsilcisi sanan bir hayalperesttir...mesela bundan ibarettir kardeslerim.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|