![]() |
#1 |
![]() CHP'DE FLAŞ İSTİFA
CHP'li Mehmet Sevigen istifa etti. CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, parti içindeki görevlerinden istifa etti. Sevigen'in istifasına ilişkin 17:30'da açıklama yapacağı bildirildi. CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen’in İstanbul’da bir arsanın satışın aracılık yaptığı ve ortaklık sözleşmesi imzaladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sevigen, iddialar üzerine Salı günü kameraların karşısına geçerek kendisini savunmuş ve “Bir kuruş yetim hakkı yemedim, alnım açık” demişti. Gelişmeleri izliyoruz. samanyoluhaber
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (02-20-2009 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bnce de sevigen haklı!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen hakkında çıkan yolsuzluk iddialarından sonra uzun süre düşündü ve kararını verdi..
Adı rant ve komisyonculuk iddialarına karışan CHP genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen istifa edip etmeme kararını açıklandı. Deniz Baykal'ın en yakınındaki isim CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, CHP'deki görevinden istifa etti. Mehmet Sevigen'in saat 17.30'da basın toplantısı düzneleyeceği açıklandı... Ayrıntılar gelecek... HABER 7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayırlı uğurlu olsun CHPmize
![]() Şimdi bunu unutturmak için ve gündemi değiştirmek için iyice saldıracaklar bizim tabana.. Kartellemiş zihneyete bir tokattır ki vuruluyor habire bu ara! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() beter ol beter zavallı fener