AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-18-2009, 20:13   #11
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Bunun neresi açılım ?

Başbakanımızın dediği gibi

GÜZEL GÜZEL BUNLARI SÖYLEMELERİ BİLE GÜZEL NİYE RAHATSIZ OLALIM
Alt 02-18-2009, 20:17   #12
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
@korfez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun neresi açılım ?

Başbakanımızın dediği gibi

GÜZEL GÜZEL BUNLARI SÖYLEMELERİ BİLE GÜZEL NİYE RAHATSIZ OLALIM

şunun için rahatsız oluyoruz bunları yaparken samimideğiller... eğer bir yandan bunları yapıp diğer yandan başörtüsü konusunda anayasa düzenlemesine karşı çıktıkları için rahatsız oluyoruz...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-19-2009, 20:39   #13
Kullanıcı Adı
Nur-Genclik
Bunlar Milleti ancak millete dönüldüğünde hatırlarlar
Yerden yere vurdukları alimleri yerden kaldırıp göğe çıkarırlar ama biz biliyoruz kimin samimi kimini samimiyetsiz olduğunu
Nur-Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2009, 16:55   #14
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
İşte Yeni Chp

Biri bu Şeriatçıları Durdursun
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2009, 17:11   #15
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
her seçim öncesi yaptıkları şeyler.. hep diyorum, yakın tarihimizde olanlara bir daha baktığımız zaman herşey görülüyor. bakın ;

2002 seçimlerinde partilerine yaşar nuri öztürkü almışlardı..yani 'hoca' ya o..o bakımdan...sonrada yaşar hocayı TAKTİK İCABI ALMIŞTIK diye itiraf etmişlerdi..

22 temmuz seçimlerinde mitinglerinde başörtüsü dağıtmışlardı..türbana iffetin simgesi diyorlardı bu sorunu biz çözeriz diyorlardı oy istiyorlardı..türbanlı kadın resimleri kullanıyorlardı daha neler neler..ama sonra ne oldu ak parti o yasağı üniversitelerde kaldırmasına bile tahammül edemediler, yapmadıkları çirkeflik kalmadı iptal ettirdiler..

şimdi kuran kursuymuş türbeymiş..ak partililer bunun esamesini yaptıklarından kapatılmasını desteklediler..KIsaca

STATÜKONUN PARTİSİ CHP DEF OL !!!
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2009, 17:14   #16
Kullanıcı Adı
milletinadami
lafla peynir gemisi yurumez...millet chpnin ne oldugunu iyi bilir..
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2009, 19:27   #17
Kullanıcı Adı
Terennüm
ben chpnin hertürlü dini açılımını destekliyorum ve şunu diyorum başörtüsüve bazı tabulaşmış yasakları chp de sindirmedikçe sistem kilitlenir. bunun için diyorum ki keşke din ve dindarlarla daha yakın temasa geçseler
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)