02-22-2009, 15:49 | #1 |
Avrupa Yakası'nda Sürpriz İsimler
Geçen salı aramızdan ayrılan Türk tiyatrosunun usta ismi Gazanfer Özcan'ın 5 yıldır "Tahsin Sütçoğlu" karakterini canlandırdığı "Avrupa Yakası" dizisinin kadrosuna iki sürpriz isim katıldı. Hayattayken tiyatrosunun 500 bin TL'ye varan vergi borcu nedeniyle diziden aldığı tüm parayı borcuna yatırdığı ortaya çıkan Gazanfer Özcan'ın eşi Gönül Ülkü Özcan'a, Gürse Birsel, senaryosunu yazıp oynadığı "Avrupa Yakası"nda rol almasını teklif etti. Özcan, "Gazanım" dediği eşi hayattayken Birsel'den gelen teklife sıcak baktı. Dizi için, Türk tiyatrosunun büyük ustası Müşfik Kenter'le de görüşüldüğü öğrenildi. Değişiklik olmazsa dizide Müşfik Kenter, Hasibe Eren'in oynadığı Makbule'nin babasını, Gönül Ülkü Özcan da annesini canlandıracak. (Milliyet) 8sutun
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-22-2009, 16:54 | #2 |
Şu diziyi sevmiyor ve izlemiyorum. Onun yerine Yaprak dökümüne bakıyorum avrupa yakası izleyen gönüldaşlar kusura bakmasın.... Çok yavan çok gündem dışı çok sıkıcı geliyor. Belkide onu izlemek için kültür olmak lazım diyeceksiniz. Demekki avrupa yakası izleyecek kültüre erişmemişim. Bundan ötürü hiç mutsuzluk duymadım. Yarında duymam.....
|
|
02-22-2009, 20:13 | #3 |
Hangi diziyi izleyeceğiniz sizin seçiminiz tabi ki. Bu seçiminizden dolayı da kimse sizi bir şeylerle itham etmez. Avrupa Yakası'nın yavan ve gündem dışı olduğunu söylediğinize göre diğer dizide aradıklarınızı bulabiliyorsunuz demektir bu. Ama Yaprak Dökümü'nün gündemle ne alakası var? Ya da derinliği nerede ?
Şunu da belirteyim; ikisi de hiç umrumda değil ve herhangi birini savunmuyorum. Ama mahiyetlerinden haberdarım. Konu Enfal tarafından (02-22-2009 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-22-2009, 20:18 | #4 |
Yaprak dökümünde anlayana ince mesajlar var. Ailenin önemi ailye önem vermezse olabilecekler üstüne yapılmış bir dizi. Avrupa yakası Gülse Birsel gördüklerini yazan lakin pek beceremeyen bir insan. Avrupa yakasında oyuncularn hepsi yapmacık sadece rahmetli Gazanfer Özcan hariç. Tabi yine izlyenler darılmasın ne olur bu benim nacizane fikrim.
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
avrupa yakası, gazanfer özcan, gülse birsel, gönül Ülkü Özcan, hasibe eren, müşfik kenter |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|