![]() |
#741 |
![]() NE İZMİR,NE ÇAĞLAYAN,NE DE TANDOĞAN;İNADINA RECEP TAYYİP ERDOĞAN!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
![]() internette denk geldı :=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
![]() facebookta akgençlik grubundan msj attılar.. Selam akgençlik .) seni akpartiforuma bekliyoruz diye .. bende koşa koşa geldim .)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
![]() s.a tüm ak parti arkadaslarım foemunuz mukemmel herzaman ıstemısımdır bole bısey emegınıze yuregınıze saglık ne dıyor sayın başbakanımız tayyip erdoğan durmak yok yola devam hadi bakalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
![]() Internetten AKPyi arastirirken karsima bu site cikti, cok hosuma gitti ve uye oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
![]() Merhaba! Ben de koyu bir ak parti ve başbakanımız Recep Tayyip Erdogan hayranıyım...Nete ne zaman girsem google'a Ak Parti yazar ve araştırırm bunu her saat başı yaptığım da sonuç burasıydı..Çok guzel bir site Rabbim razı olsun hazırlayanlardan.Çok teşekkür ediyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
![]() Ben partimizin yeni şarkıLarını ararken rastgeLdim bu foruma ve AK oLması üye oLmam için yeterLi oLdu zaten ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
![]() Arkadaşımın sayesinde haberdar oldum.
Kendisi milli görüşten ama benim AKP li oduğumu biliyordu bahsetti ![]() İyikide söylemiş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
![]() Bi kaç çakma chp'liye kömür yardımı nasıl olurmuş onu göstermem gerekiyordu.(Daha muhalefetin anlamını bilmeyenlere ben çakma muhalefet adını koydum).Bunun içinde, önceden izlemiş olduğum bir videoyu arıyordum ve bu forumla karşılaştım.Hemen üye oldum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 24 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 24 Misafir) | |
|
|