02-25-2009, 17:43 | #1 |
Deniz Feneri'nde kusuru olan cezasını çeker/AK Parti Afyon Mitingi
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Erdoğan: Eğitim dili Kürtçe olsun. Hayır arkadaş dünyanın hiçbir yerinde böyle birşey yok. Avrupa'da Türkçe dil eğitimi verilmiyor. En önemlisi Almanya'dır. Orda benim Türk kardeşlerim bunu alamıyorlar. Türkiye'de benim kürt kökenli vatandaşlarım bu ülkenin asli unsurudurlar. Sayın Bahçeli, Tayyip Erdoğan en az senin kadar milli derlere sahiptir. Ama Tayyip Erdoğan kafatası milliyetçisi değiltir. Bu milletin hepsine aynı mesafededir. Biz temel hak ve hürriyetleri seçimden seçime hatırlayanlardan değiliz. Sayın Bahçeli acaba buralara hiç geldi mi? Kaç kere geldi? En az yılda bir kere Afyon'dayım. Şu anda zaten bakanım, milletvekilim sizlerle içiçe. Yoğun çalışmalarla Afyon değişim yaşıyor. Hiç hatırlamadıkları milletimizi hatırlamaya başladılar. Milletin önünde takla atmaya başladılar. 6 Yılda GSMH'ya 520 milyar Dolar ilave ettik. Türkiye'yi çok borçlandırdınız diyorlardı. Türkiye'nin kamu net borç stoku yüzde 64'tü. 100 Liranın 64 lirası borçtu. Şimdi yüzde 25 oldu. Nereden nereye geldik. Devamlı bunların yaptığı borçları ödüyoruz. Devletin borçlanma faizi yüzde 63'tü. Şimdi yüzde 11,5. TÜRK PARASIYLA YABANCI ÜLKELERDE ALIŞVERİŞ YAPACAĞIZ Paradan 50 sıfır attık. Enflasyon patlar dediler. Patladı mı? Çatladı çatladı. Baykal diyor ki Türk parasının değerini düşürmek lazım. Ah Baykal ah. Gitte sen bu işi öğren. Bu iş öyle bir noktaya getireceğiz ki Türk parasıyla başka ülkelerde alışveriş yapacak hale geleceğiz. İngiltere yapıyor, Rusya yapıyor, Amerika yapınca oluyor da Türkiye yapınca niye olmasın? Onun için biz diyoruz ki: Sen Türkiye'sin. Büyük düşün! BAYKAL AÇIKLAMAZSA MÜFTERİDİR Bana bir zamanlar belediye başkanıyken bir arkadaşım için kefil olur musun diye sordular. Ben siyasette babam da olsa kefil olmam dedim. Ama ekonomik olarak olursa kefil olurum.Çünkü bir çok yola çıktığınız arkadaşlarınızın sizi terk ettiğini görüyoruz. 18 Yaşından beri ben bu işleyim. Almanya'daki dosyaların sanıkları cezalarını çekerler. Bizimle ilgisi yok. Ben diyorum ki partimle ilgili bu ilişkiyi açıklamadığın sürece müfterisin. Baykal zaman geliyor savcıları tehdit ediyor. Bırak herkes rahat çalışsın. BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN UZMANLIK ALANI Benim vatandaşım 29 Mart'ta bir kez daha AK Parti'ye mührü vuracak ben buna inanıyorum. Bütün bunlarla beraber hem il hem de ilçe belediye başkan adaylarımıza eminim ki sahip çıkacasınız. Siyaset, demokrasi yerelde başlar. Belediyecilik, AK Parti'nin uzmanlık alanıdır. Bizim işimizdir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
afyon, ak parti, mitingi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|