02-26-2009, 17:39 | #1 |
Fatih TERİM Fenerbahçe'ye gidiyor
Teknik direktör Luis Aragones'le aradığını bulamayan Fenerbahçe'nin bomba etkisi yapacak bir operasyon için düğmeye bastığı iddia edildi.
TERİM İÇİN NABIZ YOKLUYOR FOTOMAÇ'ın haberine göre; Sarı-lacivertli yönetimin, radikal bir karar alarak, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'i takımın başına getirmeye hazırlandığı belirtildi. İddiaya göre, sezon sonunda Luis Aragones ile yolları ayıracak olan yönetim, Fatih Terim konusunda Fenerbahçe camiasının nabzını yoklamaya başladı. GEÇEN SEZONDA KONUŞULMUŞTU Camiada olumlu görüşlerin ağırlıkta olması halinde Fatih Terim'le anlaşma sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Terim'in, bir süre hem Fenerbahçe'yi hem de Milli Takımı çalıştırması için de Futbol Federasyonu nezdinde gerekli girişimlerin yapılacağı öğrenildi. Hatırlanacağı gibi, geçen sezon sonunda da Fatih Terim'in Fenerbahçe ile prensipte anlaştığı ileri sürülmüş ancak bu transfer, bilinmeyen bir nedenle son anda gerçekleşmemişti. SCOLARİ İKİNCİ SIRADA Sezon başında Chelsea'ye giden ancak orada başarılı olamayan Scolari'ye geçtiğimiz yıllarda teklifte bulunan Fenerbahçe yönetiminin Brezilyalı hocayı ikinci ikinci planda tuttuğu öğrenildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-26-2009, 18:37 | #2 |
Fenerbahçe' ye imza attığı gün benim için biter Fatih Terim. O Galataray' la özdeşmişti. Hem kendi dememiş miydi? " Türkiye' de Galataray' dan başka takım olmaz diye". Ne çabuk unuttu.
Eğer hakikatle alakası yoksa, ben bişey söylemedim, unutun:D Ama gerçekse Konu minegül tarafından (02-26-2009 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
02-26-2009, 18:37 | #3 |
terim eğer fener e gidersen beni kalbimden yaralamış olursun..ancak terim in böyle bir aptallığı yapıp f5 e gideceğini sanmıyorum..f5 li spor gazetesi fotomaç,yine her zamanki gibi uydurdu..burdan galatasaraylı arkadaşlara sesleniyorum,fotomaç almayın,azize ye katkı sağlamayın!..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fatih, fb, terim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|