02-27-2009, 17:44 | #1 |
Temel Bush'a Savaş Açınca... :))))))
Temel, amerikanın durduk yerde ırak'a saldırmasından rahatsız
olmuştur. bir yolunu bulup başkan bush'a telefon eder: "alooo! ben, temel olarak size savaş açayrum haberunuz olsun!" bush, gülerek yanıtlar: "hehehe...kaç kişilik bir ordun var ki?" temel düşünür: "hmmm...kayinpirader idrus, halaogli tursun, kaavedeki arkadaşlar..." ve yanıt verir: "9 kişidur daa!" bush içinden kıs kıs güler ve ciddi olmaya çalışarak: "temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karşılık amerikan ordusu tam 2 milyon askerden oluşmaktadir!" der. "hmmm..." der temel: "sizu pir süre sonra arayacağum." aradan birkaç gün geçer ve temel, bush'u yeniden arar: "başkan, savaş ilanimuz geçerlidur. bir miktar ekipman hazirladuk size karşi!" bush, ilgiyle sorar: "neymiş bunlar?" "haçan, bizim tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..." bush güler: "iyi ama benim tam 150 bin tankım, 30 bin uçağim ve 10 bin askeri gemim var! haaa, ayrıca bu arada askerlerimizin sayısı da 3 milyon oldu!" temel yeni gelişme karşısında biraz sıkılmıştır: "tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum." birkaç hafta sonra temel, bush'u yeniden arar: "başkan, savaş ilanumuzu ceri alayrum." bush merakla sorar: "neden?" temel, moralsiz biçimde yanıtlar: -"cenevre anlaşmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savaş esirini barinduracak yerimiz yoktur!" ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|