AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-27-2009, 21:30   #1
Kullanıcı Adı
nost@lji
Standart Kılıçtaroğlu’nun İstanbul’a seçim vaatleri.Biraz gülelim:)
Kılıçtaroğlu’nun İstanbul’a seçim vaatleri.

Değerli İstanbullular. İstanbul’daki seçim gezlerimizi başatmış bulunuyoruz. Önce Kağıttepe ardından Sultanbeyi ziyaret ettik. Bundan sonra da İstanbul’umuzun diğer bölgelerini ziyaret etmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz.

Sevgili İstanbullular. Örneğin Kadıköy’ümüzü ele alırsak bu köyümüzün örnek bir köy haline gelebilmesi için öncelikle bu köydeki her aileyi bir traktör sahibi yapmayı düşünüyoruz. Ardından Bakırköy’ün bakır madenlerine işletme tesisleri kurarak, Bakırköy’de işlenmedik bakır bırakmayacağız. Ayrıca Küçükköy’‘ümüzü de küçük bırakanlardan hesabını sorup, orayı da büyük ve modern bir köy haline getireceğiz.Arnavurköy’lü vatandaşlarımıza gelince onlara da Arnavut ciğeri ziyafeti çekip, bütün yollarını Arnavut kaldırımı ile döşeyeceğiz.

Değerli İstanbullular. Biz Mahmutbey’in de yıllardır ihmal edildiğini biliyoruz. Mahut beye de kışlık yiyecek, giyecek ve yakacağını verdikten sonra, kendisine ufakta olsa bir maaş bağlayarak maddi durumunun düzelmesini sağlayacağız. Bağcılar’a gelince, bağcıların bağlarında yetiştirdiği meyve ve sebzeleri Avrupa pazarına ihraç ederek bağcılarımızın da kalkınmasını sağlamış olacağız. Ayrıca Tarabaşı’nda bir çeşme yaptırarak, yazın tarlada çalışan ırgatlarımızı da susuzluktan kurtaracağız.

Değerli İstanbullular. Tabi ki İstanbul’da Avcılar’ın da var olduğunu biliyoruz. Onları da birer av tüfeği sahibi yapmak bizim boynumuzun borcudur. Önceki yönetimin ilgisizliğinden dolayı tamamen sararan Sarıyer’i de yemyeşil alanlara kavuşturmak da en önemli projelerimiz arasınadır. Beşyüzevler’de ki beş yüz eve, beş yüz ev daha katıp oradaki ev sayısını da bine çıkarmayı düşünüyoruz.

Değerli İstanbullular. Bana soruyorlar. Fatih’i biliyor musun? Fatih için neler yapacaksın? diye. Fatih için fatiha okumaktan başka ne yapabilirim. Hem koskoca padişahı bilmeyen mi var. Bakın benim İstanbul’u bilmediğimi söylüyorlar. Oysa ki ben İstanbul’da Kasımpaşa, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Haydarpaşa, Kocamustafapaşa,, gibi ünlü paşalarımızın oturduğunu da biliyorum. Tabi ki bu paşalarımızı da ziyaret edip, fikir teatisinde bulunmayı ihmal etmeyeceğiz.

Değerli İstanbullular. Bir de size, Kılıçtaroğlu İstanbul’u bilmiyor diyerek gözünüzü boyamaya çalışıyorlar. Hiç kimse İstanbul’u benden iyi bilemez. Sakın ola ki 29 martta oylarınızı ziyan etmeyin diyor, hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.

İbrahim Yavuz
06/02/2009

nost@lji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-27-2009, 21:35   #2
Kullanıcı Adı
Feride
hmm avcılarlıya vaatleri baya ilgi çekici geldi bana düşünmem gerekebilir.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 21:54   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hmm avcılarlıya vaatleri baya ilgi çekici geldi bana düşünmem gerekebilir.

Avcılar onların zaten. Buyursun gelsin.. (:

Geçenlerde gelmişti zaten. Bi düğün salonuna Yolsuzluk ve Yoksuzluk paneli miydi neydi..

Onların kalesi yani orası zaten (:
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 22:04   #4
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avcılar onların zaten. Buyursun gelsin.. (:

Geçenlerde gelmişti zaten. Bi düğün salonuna Yolsuzluk ve Yoksuzluk paneli miydi neydi..

Onların kalesi yani orası zaten (:
evet geldi, millete karanfil falan dağıtıyorlardı. sevgililer günüydü o zaman. bi kaç kişinin elinde gördüm karanfilleri ben de diyorum heralde birbirlerine almışlar lakin milletin elinde hep aynı çiçek. heralde onlar dağıtıyorlardı. zaten karanfil verselerdi bile almazdım. görmedim dağıtanları da üstelik mağazaları dolaşıyordu. oydu büyük ihtimalle kalabalıktan anlaşılıyordu.

mustafa değirmenci tabir-i cazise kazık çaktı avcılar'a. çok sinir oluyorum. "avcılar evim avcılarlı ailem" sloganı ile sempati toplamaya çalışıyor. inşeAllah bir sürpriz olur da akparti gelir diye ümit ediyorum

Konu Feride tarafından (02-27-2009 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-27-2009, 22:14   #5
Kullanıcı Adı
Erdemir36
Bu kadarda olmasada buna benzer vaatleri var :D
Erdemir36 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 22:16   #6
Kullanıcı Adı
nost@lji
Hizmete verilecekse oylar mutlaka AKP Lİ ADAY KAZANIR.
nost@lji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 22:24   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet geldi, millete karanfil falan dağıtıyorlardı. sevgililer günüydü o zaman. bi kaç kişinin elinde gördüm karanfilleri ben de diyorum heralde birbirlerine almışlar lakin milletin elinde hep aynı çiçek. heralde onlar dağıtıyorlardı. zaten karanfil verselerdi bile almazdım. görmedim dağıtanları da üstelik mağazaları dolaşıyordu. oydu büyük ihtimalle kalabalıktan anlaşılıyordu.

mustafa değirmenci tabir-i cazise kazık çaktı avcılar'a. çok sinir oluyorum. "avcılar evim avcılarlı ailem" sloganı ile sempati toplamaya çalışıyor. inşeAllah bir sürpriz olur da akparti gelir diye ümit ediyorum

Sürpriz olmaz bence.. Çok korkuyorlar.. İstanbul Belediyesinin sahil düzenlemesi panolarına bile tahammül edemeyip indirtiyorlar.. En son belediye her panonun başına bi zabıta arabası dikmişti..

O Değirmenci'ye de sinir oluyorum.. Yaptığı tek hizmet 'bedava bale kursları'! ..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 22:31   #8
Kullanıcı Adı
Feride
O Değirmenci'ye de sinir oluyorum.. Yaptığı tek hizmet 'bedava bale kursları'! ..

ya bak burada tamamen katılıyorum. zira avcılar belediyesinin açtığı kurslara bakıyorum da gitar, bale, saz, müzik, tiyatro.. bu tarz yani. kayda değer doğru dürüst bi halk eğitim kursu yok. yani kısaca insanlara meslek kazandıracak adam gibi bi kurs yok onların açtığı. büyükşehirin var sadece adam gibi meslek edindirme kursları. bunlar büyük şehiri alırsa, ne olacağı ortada vahim yani..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)