![]() |
#1 |
![]() Kılıçtaroğlu’nun İstanbul’a seçim vaatleri.
Değerli İstanbullular. İstanbul’daki seçim gezlerimizi başatmış bulunuyoruz. Önce Kağıttepe ardından Sultanbeyi ziyaret ettik. Bundan sonra da İstanbul’umuzun diğer bölgelerini ziyaret etmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz. Sevgili İstanbullular. Örneğin Kadıköy’ümüzü ele alırsak bu köyümüzün örnek bir köy haline gelebilmesi için öncelikle bu köydeki her aileyi bir traktör sahibi yapmayı düşünüyoruz. Ardından Bakırköy’ün bakır madenlerine işletme tesisleri kurarak, Bakırköy’de işlenmedik bakır bırakmayacağız. Ayrıca Küçükköy’‘ümüzü de küçük bırakanlardan hesabını sorup, orayı da büyük ve modern bir köy haline getireceğiz.Arnavurköy’lü vatandaşlarımıza gelince onlara da Arnavut ciğeri ziyafeti çekip, bütün yollarını Arnavut kaldırımı ile döşeyeceğiz. Değerli İstanbullular. Biz Mahmutbey’in de yıllardır ihmal edildiğini biliyoruz. Mahut beye de kışlık yiyecek, giyecek ve yakacağını verdikten sonra, kendisine ufakta olsa bir maaş bağlayarak maddi durumunun düzelmesini sağlayacağız. Bağcılar’a gelince, bağcıların bağlarında yetiştirdiği meyve ve sebzeleri Avrupa pazarına ihraç ederek bağcılarımızın da kalkınmasını sağlamış olacağız. Ayrıca Tarabaşı’nda bir çeşme yaptırarak, yazın tarlada çalışan ırgatlarımızı da susuzluktan kurtaracağız. Değerli İstanbullular. Tabi ki İstanbul’da Avcılar’ın da var olduğunu biliyoruz. Onları da birer av tüfeği sahibi yapmak bizim boynumuzun borcudur. Önceki yönetimin ilgisizliğinden dolayı tamamen sararan Sarıyer’i de yemyeşil alanlara kavuşturmak da en önemli projelerimiz arasınadır. Beşyüzevler’de ki beş yüz eve, beş yüz ev daha katıp oradaki ev sayısını da bine çıkarmayı düşünüyoruz. Değerli İstanbullular. Bana soruyorlar. Fatih’i biliyor musun? Fatih için neler yapacaksın? diye. Fatih için fatiha okumaktan başka ne yapabilirim. Hem koskoca padişahı bilmeyen mi var. Bakın benim İstanbul’u bilmediğimi söylüyorlar. Oysa ki ben İstanbul’da Kasımpaşa, Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa, Haydarpaşa, Kocamustafapaşa,, gibi ünlü paşalarımızın oturduğunu da biliyorum. Tabi ki bu paşalarımızı da ziyaret edip, fikir teatisinde bulunmayı ihmal etmeyeceğiz. Değerli İstanbullular. Bir de size, Kılıçtaroğlu İstanbul’u bilmiyor diyerek gözünüzü boyamaya çalışıyorlar. Hiç kimse İstanbul’u benden iyi bilemez. Sakın ola ki 29 martta oylarınızı ziyan etmeyin diyor, hepinize saygılarımı sevgilerimi sunuyorum. İbrahim Yavuz 06/02/2009
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hmm avcılarlıya vaatleri baya ilgi çekici geldi bana
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() mustafa değirmenci tabir-i cazise kazık çaktı avcılar'a. çok sinir oluyorum. "avcılar evim avcılarlı ailem" sloganı ile sempati toplamaya çalışıyor. inşeAllah bir sürpriz olur da akparti gelir diye ümit ediyorum ![]() Konu Feride tarafından (02-27-2009 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bu kadarda olmasada buna benzer vaatleri var :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hizmete verilecekse oylar mutlaka AKP Lİ ADAY KAZANIR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Sürpriz olmaz bence.. Çok korkuyorlar.. İstanbul Belediyesinin sahil düzenlemesi panolarına bile tahammül edemeyip indirtiyorlar.. En son belediye her panonun başına bi zabıta arabası dikmişti.. ![]() O Değirmenci'ye de sinir oluyorum.. Yaptığı tek hizmet 'bedava bale kursları'! .. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() O Değirmenci'ye de sinir oluyorum.. Yaptığı tek hizmet 'bedava bale kursları'! ..
ya bak burada tamamen katılıyorum. zira avcılar belediyesinin açtığı kurslara bakıyorum da gitar, bale, saz, müzik, tiyatro.. bu tarz yani. kayda değer doğru dürüst bi halk eğitim kursu yok. yani kısaca insanlara meslek kazandıracak adam gibi bi kurs yok onların açtığı. büyükşehirin var sadece adam gibi meslek edindirme kursları. bunlar büyük şehiri alırsa, ne olacağı ortada ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|