02-27-2009, 14:58 | #1 |
Sabri Sahada, Arda Camide Şükretti
Galatasaray'ın, Bordeaux'u Ali Sami Yen'de eleyerek UEFA kupasında 4'üncü tura yükslemesinde büyük payı olan Arda, Emre ve Mehmet sabahı bakın nerede karşıladı.
Osman Ateşli'nin haberi Galatasaray'ın Türkiye'yi sevince boğan Bordeaux zaferinin kahramanlarında Arda Turan, Mehmet Topal ve Emre Aşık, UEFA Kupası'nda tur atlamanın şükrü için sabah namazında Eyüp Sultan Camisine koştular. SOLUĞU CAMİDE ALDILAR Galatasaray'ın, UEFA Kupası 3. turunda Fransa'nın Bordeaux takımını Ali Sami Yen'de 4-3 yenerek finale bir adım daha yaklaştığı maç gecesinin sabahında Galatasaray Milli futbolcuları Arda Turan, Mehmet Topal ve Emre Aşık, Eyüp Sultan Camii'ne sabah namazı kıldılar. Sabah saat 05.00 civarı camiye gelen futbolcular ibadetlerini yaptıktan sonra camiden ayrıldılar. OTURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİLER Dün akşamki maçta 2 gol atıp bir de asist yapan Arda Turan ile maçın henüz 19. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Mehmet Topal'ın ağrılarından dolayı oturup kalkmakta güçlük çektikleri dikkatleri çekti. Cemaatin dikkatini dağıtmamak için cami içerisinde kendilerine gelen tepkilere karşılık vermeyen Galatasaray'lı oyuncular, Eyüp Sultan Hazretlerinin türbesi önünde yapılan geleneksel cuma duasına da katıldılar. Yapılan duanın ardından camiye ibadet için gelen cemaatin, Arda Turan, Mehmet Topal ve Emre Aşık'a ilgisi gözlerden kaçmadı. İşte O An http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1148
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-27-2009, 15:04 | #2 |
Bu haberi ben gördüm ekleyecektim foruma daha sonra vazgeçtim sebebi ise çekilen video'da tam olarak belli olmuyor futbolcular sadece arda'ya benzer birini gördüm yoksa emre aşık mıydı o peki mehmet topal nerde Kral Hakan Şükür ruhunu taşıyan tüm futbolcuların Allah yar ve yardımcısı olsun yolunuz açık olsun aslanlar |
|
02-28-2009, 13:16 | #3 |
işte bu ya, nimete şükredersen dahada ziyadeleşir..bizde çok şükrettik..biz bu futbolcularla Allahın inayetiyle finale kadar gideriz..ancak sebeplerede riayet etmek lazım, o defansımız ve kalecimiz artık işlerini adam gibi yapsınlar, o meira ile dsanctis
|
|
03-01-2009, 15:40 | #4 |
helal olsun aslanlarıma beah
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
arda, camide Şükretti, i sahada, sabr |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|