03-01-2009, 17:46 | #1 |
'Sana cevap verirdim ama...!'ERDOĞAN KAYSERİ'DE!
'Sana cevap verirdim ama...!'
Başbakan Erdoğan kendisine 'adam değilsin' diyen CHP lideri Baykal'a öyle bir cevap verdi ki...Dün partisinin Sinop mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'a çok ağır ithamlarda bulunmuştu. Erdoğan'ın üslubunu maganda üslubuna benzeten Baykal, Erdoğan'a "İktidar olmuşsun ama adam olamamışsın" demişti. Bugün AK Parti'nin Kayseri mitinginde konuşan Başbakan, Baykal'a "jet karşılık" verdi. İşte Erdoğan'ın cevabı: "Biz kim ne derse desin adam gibi dururuz. Baykal dün Sinop'ta şahsımla ilgili bazı ifadeler kullanmış. Beni bu makama sen getirmedin, beni bu makama milletim getirdi. Benim aldığım terbiye, benim aldığım edep dersi sana cevap vermeye müsade etmez. Sana cevabı çok iyi veririm ama siyaseti bıraktıktan sonra... Bu makamda değil..." Erdoğan "bu denli saygısızlık yapan kişi" dediği Baykal ile yargı önünde hesaplaşağını da ifade etti.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-01-2009, 17:48 | #2 |
|
|
03-01-2009, 17:52 | #3 |
'Meydanı çekin boş araziyi değil'
Kaynak: Canlı Yayın / İha / Tarih/Saat: 01 Mart 2009 Pazar, 13:10:30 / Link : www.ihlassondakika.com Başbakan Erdoğan 29 Mart Yerel Seçimleri kapsamında yürüttüğü miting çalışmalarına Kayseri'de devam etti. Başbakan Erdoğan mitingde yaptığı konuşmada muhalefete ve medyaya yüklendi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... Başbakan Erdoğan : "Sadece büyük düşünebilenler doğru hakkaniyetli liderler ile toplumun gücüne güç katabilir. Kayseri bu anlamda tercihlerini doğru yapan, gücünü asla dağıtmayan bir şehirdir. Şimdi medyaya sesleniyorum bak malum medya tabii ama boşluk arıyorsanız şu arka taraf boş meydana sesleniyorum birde medyaya bak. Tabi bunu söylerken Baykal'ın yandaş medyasına söylüyorum. Sizin burada olmanız, bunu göstermeniz onlara gereken cevabı veriyor. Gelirken yol boyu vatandaşımın heyecanını gördüm. Hamdolsun dedim. Demek ki istikamet üzere yürüyoruz. 29 Mart'ta da Kayseri bunu ispatlayacak. Kaliteye verdiğiniz destekten dolayı sizleri yürekten tebrik ediyorum. Bir zamanlar bizde millet hem nasıl milletmişiz, gelmişiz dünyaya millet milliyet nedir öğretmişiz demiş Mehmet Akif. Siz dostluğun, kardeşliğin, güvenin, istikrarın ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorsunuz. Sizler sayesinde bu şehrin uzun zamandır huzuru ve istikrarı var. Biz AK Parti'yi kurduğmuz ilk günden bu güne kadar hep aynı şeyi dedik. Ne dedik peki ? Biz milletimizin efendisi olmak için çıkmadık, milletimizin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Bu milletin onurunu korumak için ülkenin büyüklüğüne yakışan duruşu sergilemek için karşımızda kim olursa olsun bu ülkeye asla laf ettirmeyiz. Biz adam gibi dururuz adam. İş bilenin kılıç kuşananındır. Bunu Bahçeli geldiğinde ona bir gösterin faydası olur. Onların dikili ağaçları var mı bir sorun. Hangi yolu tamamladınız hangi okulları yaptığnız kaç tane üniversite açtınız bir sorun. Eğitimde, emniyette tarımda ne yaptınız, doğalgazda ne yaptınız bir sorun verecekleri cevap yok. Biz bu siyasetle gönüller kazandık gönüller fethettik. Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem. Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem, biri ecdadıma saldırırsa boğarım, boğamazsam bile en azından yanımdan kovarım..... Biz bununla büyüdük ve bununla bugünlere geldik. Bununla devam edeceğiz. Onun için 29 Mart inşallah yeni bir bahar olacak. 29 Mart'ı yeni bir uyanışın miladı yapmak istiyoruz. Bugün nasıl dündan daha iyi bir gün ise yarın da bugünden daha iyi bir gün olacak. Birileri bağırmaya çağırmaya feryada başladılar. Alışmışlardı onlara el pençe geliyorlardı ve ne isterlerse alıyorlardı. Şimdi hak ettiklerini alıyorlar ve bundan da rahatsız oluyorlar. Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemiyeceğiz ve yedirtmeyeceğiz dedik. Sayın Baykal onların avukatlığını yapıyor. Eline almış bazı dosyalar kırtasiyecide dosya bol o dosyalarla kapı kapı meydan meydan dolaşıyor. Bizi bunlarla tehdit edemezsin. İspat et ispat. 18 Ambulans vardı bugün 48 ambulans var. Develi Adalet Sarayını tamamladık. TOKİ ile 8482 konut idaresi başlattık. Bütün projelerimizi tamamladığımızda Kayseri'de toplam 9300 konut üretmiş olacağız. Sosyal yardımlarda attığımız adımlar var. Kayseriye 75 trilyonluk yardım yaptık. Fakir fukaraya garip gurabaya kömür yardımlarımız devam ediyor. Kaymakamlara başvurun alın. Ziraat Bankamızın çiftçimize verdiği destekler. Geldiğmizden bu yana 57 kat arttı. Halkbank 1/14 desteğini arttırdı. Doğalgazda biz geldiğimizde 9 vilayet kullanıyordu şimdi 63 vilayet kullanıyor Kayseri'de bunlardan bir tanesi. " dedi. 79 senede yapılan ne bizim dönemimizde yapılan ne? Havaalanımızı 2002'de yolcu sayısı 242.000 2008'de 675.000 vatandaşımızın çoğu uçağı rahatlıkla kullanabilir duruma geldi. Herşey bir anda olmuyor. Bir çocuk bile 9 ay 10 günde oluyor. Bunlar bu dönemde oldu. Verdiğimiz paradan konuşuyorum. Vaadden bahsetmiyorum. KÖYDES'TE BELDES'te önemli adımlar attık. Susuz köy kalmayacak dedik ve dediğimizi yaptık. DSİ'nin burada yaptıkları var. |
|
03-01-2009, 17:57 | #4 |
İŞTE BAŞBAKAN
|
|
03-01-2009, 18:19 | #5 |
Bazen sessiz kalmak verilen en büyük ve en keskin cevaptır.Baykal'la laf yetiştirmekten bıkmış olan sayın Başbakan Bundan sonra kale almazsın bence..! Baykal'ı tanımayan kalmadı artık,ama gerçek Baykalı..!
|
|
03-01-2009, 18:34 | #6 |
Meydanı çekin değil de daha güzelini diyor:
''Medyaya sesleniyorum, malûm medyaya tabii.. Bakın boş yer arıyorsanız şu arka taraf boş orayı çekin. Ama ben bu tarafa sesleniyorum... Ve Cumhuriyet Halk Partinin yandaş medyasına diyorum . . .'' Reis esti yine bee O Kayseri'de neydi öyle yahu Ben İstanbul Kazlıçeşme harici ilk defa öyle büyük bi mitingini görmüş oldum AK Parti'nin.. Meydan da katılımda bi muhteşemdi.. Bi mahşerî kalabalık... Yığın yığın geliyor, inanılmaz derecede artarak geliyor bu çığ.. 29 Mart bu çığın sandık üzerinden diğer demagojicilerin kafasında patlama günü olacak inşallah... -- (Ve dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, bayağıdır muhalefet arkadaşlarımız gelmiyor.. Katılmıyor konulara.. Hele sandık, seçim vs. laflarının geçtiği konularda esameleri okunmuyor.. Gerçeği gördüklerinden midir nedir bilinmez...) |
|
03-01-2009, 19:01 | #7 |
|
|
03-01-2009, 19:01 | #8 |
|
|
03-01-2009, 19:02 | #9 |
|
|
03-01-2009, 19:02 | #10 |
|