AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-02-2009, 15:53   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Meydanlarda gerilim tırmanıyor
Yerel seçim mitinglerinin Erdoğan ile ana muhalefet lideri Baykal arasındaki atışma alanlarına dönüştüğü son günlerde iki lider arasındaki gerilim had safhada.

Yerel seçim mitinglerinin Erdoğan ile ana muhalefet lideri Baykal arasındaki atışma alanlarına dönüştüğü son günlerde iki lider arasındaki gerilim had safhada.

Tansiyonun bu kadar yükselmesine ise Erdoğan'ın Afyon ve Kayseri'deki sert eleştirilerine, Baykal'ın Sinop ve Adıyaman'dan aynı sertlikte cevap vermesi oldu.

-ERDOĞAN'IN AFYON'DAKİ SÖZLERİ-

İlk olarak Başbakan Erdoğan, çözüm çağrısına karşılık olarak CHP liderinin açıkladığı işsizlik ve yoksullukla mücadele paketine Afyon mitingi sırasında alaycı bir üslupla şöyle cevap verdi: "Deniz Baykal diyor ki 'TL’nin değeri çok yüksek, bunu düşürmek lazım..’, sen git işini yap. Bu işi öğrenmen için daha çok fırın ekmek yemen lazım.”

-BAYKAL'IN SİNOP'TAN YANITI-

Baykal, Erdoğan’ın bu sözlerine Sinop mitinginden çok sert cevap verdi: “Bu üslup bir başbakan üslubu değil, bu, bir maganda üslubudur maganda! Sen iktidar olmuşsun ama adam olamamışsın ve bana öyle geliyor ki 40 fırın ekmek yesen de olamazsın.”

-ERDOĞAN'IN KAYSERİ'DEKİ SÖZLERİ-

Karşılıklı söz dalaşının sürdüğü mitinglerde sıra Başbakana gelmişti ve Erdoğan, Baykal’ın, Sinop mitinginde kendisiyle ilgili sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı hukuk yoluna başvuracağını açıkladı: “Benim aldığım terbiye, edep dersi sana cevap vermeye müsaade etmez. Bu makamı bana teslim eden halkıma saygısızlık eden bir kişiyi hukuka taşıyacağım.”

-BAYKAL'IN ADIYAMAN'DAN YANITI-”

1 Mart Pazar günü Başbakan Erdoğan Kayseri mitinginde halka seslendiği sıralarda Baykal da Adıyaman’daydı. İki liderin meydanlardaki atışmasının geldiği son safha Erdoğan’ı kaçmakla suçlayan Baykal'ın, Adıyaman mitingi sırasında Başbakan Erdoğan'ı televizyon ekranlarında yüz yüze tartışmaya davet etmesi oldu.

Baykal’ın yüz yüze tartışma davetini yaptığı sıralarda Kayseri’deki mitingi sürdürmekte olan Erdoğan'ın bu davete cevabı merakla bekleniyor.

DHA

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2009, 16:51   #2
Kullanıcı Adı
mücahit_2121
Standart
HOROZ DÖVÜŞÜ HAD SAFHADA
ÇOM SAÇMA GERİLİMLER
mücahit_2121 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi