AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2009, 19:46   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Yazıcıoğlu Rize adaylarını tanıttı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ''Öğrencisine burs veremeyen, emekliye işçiye, çiftçiye kaynak ayrılamayan bir bir dönemde seçime bu kadar kaynak ayrılması helal değildir'' dedi.

Yazıcıoğlu, Rize'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde partisinin il Genel Meclisi adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, seçimlerin olumsuz ve haksız bir zeminde yapıldığını belirterek, ''Adaletsiz bir yarış var. Seçimlerde sadece üç siyasi partiye orantısız devlet yardımı yapılıyor. İktidar partisi yaklaşık 100 milyon TL yardım alıyor. Yaklaşık bir buçuk yıl önceki seçimde 150 milyon TL yardım almıştı. CHP 75 milyon TL şimdi ise 70 milyon TL aldı. MHP 30 milyon TL almıştı, şimdi ise 40 milyon TL alıyor. Türkiye üç partinin seçime girdiği bir ülke değil. Seçim kampanyalarını milletimizin vergilerinden karşılıyorlar. Öğrencisine burs veremeyen, emekliye işçiye, çiftçiye kaynak ayırmayan bir bir dönemde seçime bu kadar kaynak ayrılması helal değildir. Rakibimin miting paralarını ben verdiğim vergilerle karşılayacağım. İşsiz güçsüz vatandaşım karşılayacak'' diye konuştu.

Yıllardır ülkenin polemiklerle yönetildiğini ifade eden Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:
''Şimdi bakıyorsunuz televizyonlara sanki sadece Ankara ve İstanbul Belediye başkanlığı seçimleri var. Birisi çıkmış, ''Senin dosyan benimkinden kalın'', diğeri ''yok senin ki benimkinden kalın'', birisi, ''Senin Deniz Fener'in var'', diğeri ''Senin de el fenerin var'' diye seçim kampanyası yürütüyorlar. Bizim şu veya bu parti, herhangi bir partinin adayı ile işimiz yok. Sistem artık işlemiyor. Mevcut sistemde kise dürüst kalamıyor. En temiz en dürüst insanı bile koltuğa oturduktan sonra bozuyor. Kendisi yapmasa bile çevresi bozuyor. Türkiye'de artık şeffaf yönetim modelinin gelmesi lazım.''
Yazıcıoğlu, daha sonra genel meclisi adaylarını basına tanıttı.

haber53

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)