AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2009, 22:07   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart CHP'nin Son Tiyatrosunun Perde Arkasında Yaşananlar Gün Yüzüne Çıktı!Çarşaflı Kadın!

İŞTE SEÇİM OTOBÜSÜNDE DÖVÜLEN ÇARŞAFLI CHP'Lİ...

Dayak yiyen çarşaflı CHP'li konuştu
CHP'lilerin dövdüğü ve AK Parti'li provokatör diye suçladıkları çarşaflı kadın CHP'li çıktı, o an yaşadıklarını anlattı.

CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bağcılar'daki seçim gezisinde çarşaf skandalı yaşandı. Seçim otobüsüne binip Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen çarşaflı kadın bir süre sonra partililerce zorla aşağıya indirildi. Yaşlı kadın önce tartaklandı, sonra küfürler edilerek çarşafı açıldı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Bağcılar'daki gezisinde seçim otobüsüne binen Kıymet Özgür isimli yaşlı kadın, provokasyon yaptığı iddia edilerek linç edilmek istendi.

GÜRSEL TEKİN'E GÖRE...

CHP İstanbul Eski İl Başkanı Gürsel Tekin, çarşaflı kadını AK Part'li diye linç eden partililerin tam aksinde çok ilginç açıklamalar yaptı. "Son derece modern bir kadın. Bugün neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu bilmiyoruz. Bu işin arakasında bir provokasyon olduğunu düşünüyoruz. Bu konuyla ilgili araştırma başlattık. İddia edildiği gibi tartaklama olayı söz konusu değil. Kıymet ablayı kara çarşafla gören partili arkadaşlarımız otobüsten indirmişler. Biz de bu hareketinin nedenini araştırıyoruz" dedi. Başkan bir yandan kadını kara çarşaflı provokatör diyerek suçladı ve amacına ulaşamadığını söylerken, diğer yandan kendisini CHP'li hisseden herkese kara çarşaflı da olsa kapımız açık" diye konuştu.

PROVOKATÖR DEĞİL PARTİLİ

Üç dönemdir CHP’den Milletvekili aday adayı olan ve 15 yılık partili olduğunu söyleyen Kıymet Özgür, bize sürekli açılım sunuyorlar, bu açılımlarda ne kadar samimi olduklarını kamuoyuna göstermiş oldum dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: “ Ben Kılıçdaroğlu’nun otobüsü gelmeden kalabalığın arasında uzun süre dolaştım. Benimle adeta dalga geçtiler. Teyze burada çarşaflıların işi yok dediler. Elime bayrak verip sallattılar. Bende salladım. Onlar benimle dalga geçtiğini zannediyordu oysaki ben onların ne olduğunu anladım. Ben partinin üyesiyim. İşte üyelik kartım” diyerek kartını gösteriyor.

KILIÇDAROĞLU’NA KUR’AN I KERİM HEDİYE EDECEKTİ

Kılıçdaroğlu’nun seçim otobüsü gelince ona binmek istediğini söyleyen Kıymet Özgür o an bana provokatör diyerek engel olmaya çalıştılar. Oysaki ben Kılıçdaroğlu’na “Kur’an-ı Kerim” hediye edecektim ardından da Yasin Suresinden ayet okuyup bir konuşma yapacaktım. CHP’nin bu açılımında ne kadar samimi olduğu da böylece herkes görmüş oldu.

Özgür yaşadığı olayları ise şöyle açıkladı “Ben konuşunca ilçe yönetiminden Kasım Erdoğan yanlış hatırlamıyorsam beni tanıdı. Ve bana provokatör muamelesi yaptılar. Beni aralarına alıp vurdular. Ben kimseden korkmam. Onlardan da korkmuyorum. Ben CHP Bağcılar’ın nasıl olduğunu, CHP’nin neden büyümediğini anlattım herkese.”

BEN CHP’LİYİM AK PARTİ’Lİ DEĞİLİM

KIYMET Özgür otobüsün önünde yaşanan arbededen sonra otobüse bindirildiğini ancak ondan sonra da Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürülmesine kendisinin tepki göstererek oradan indiğini belirttikten sonra tepkisini şöyle dile getirdi “ Kılıçdaroğlu sürekli basında elinde dosya basın önünde tartışıp duruyor. Sürekli birilerinin dosyasını açıyor. Gelsin önce CHP’nin dosyasını tartışalım. Elimde biriktirdiğim yıllardır oluşturduğum dosyalarımdaki çelişkileri görelim birlikte ondan sonra başkalarının dosyalarını tartışalım. Kimseye proje sunmadan İstanbul’da seçim mi kazanacağız. Kılıçdaroğlu’nun projelerini tartışalım. Var mı böyle proje?

ÜÇ DÖNEMDİR CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

Kıymet Özgür 1999,2002,2007 yıllarında CHP’den Milletvekili aday adayı olarak ortaya çıkmış ve o dönemlerde kimlerle aday adayı olduysa hepsinin dosyasını da tek tek tutmuş Özgür “Ben CHP’liyim ve onların Çarşaf açılımında samimi olmadıklarını gördüm. Sesimi duyurmak içinde böyle bir yol denedim Bırakın saygıyı onlar benim çarşafımı yırttılar. Çarşafımın yırtıklarını herkes gördü. Göğsüm açıldı. Her yanım titriyor. Eteklerimi yırttılar” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İKİ KEZ GÜRSEL TEKİN’DEN RANDEVU İSTEDİM BANA GERİ DÖNMEDİ

“CHP ilde kadınlarla yapılan bir toplantı da ve Bağcılar ilçe teşkilatında olmak üzere 2 kez ondan randevu istedim ama o bana geri dönmedi. Bunlar kadınları ne kadar önemsiyor sanıyorsunuz? Ben hala ondan haber bekliyorum.” diyen Kıymet Özgür partisinin durumunun kötü olduğunu da belirtti.

İLÇE BAŞKANI ÖZÜR DİLEMEYE GELDİ

“Bana böyle saldırgan davrandıktan sonra beni yaka paça Evren Polis Karakoluna götürdüler. Polis anladı tabi benim provakotör olmadığımı beni saldı hemen. Ama ben onları savcılığa vereceğim. Bu yaptıklarını savcılığa anlatacaklar. Olayın ardından CHP Bağcılar ilçe Başkanı Zeki Çetin eşimin iş yerine gelerek benimle görüşüp özür dilemek istemiş. Yanında da kamera varmış. Ama ben onlarla görüşmeyeceğim.”

BUNDAN SONRA NE YAPACAK?

Gazetecilerin karşısına açık olmasına rağmen artık böyle çarşaflı çıkacağını söyleyen Özgür, ben sesimi duyurdum bundan sonrasını onlar düşünüp hatalarını düzeltsinler. Ben samimiyetsizliklerini özellikle gösterdim. diyerek yapmış olduğu hareketinin de nedenini anlatmış oldu. Cafesiyaset

İşte CHP'yi karıştıran kadın

CHP'nin Bağcılar mitinginde yaşanan çarşaflı kadın krizinin etkileri sürüyor

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, hafta sonu Bağcılar'da otobüsle seçim gezisindeydi. Otobüsteki bir çarşaflı kadının partililerce araçtan zorla indirildi ve arbede yaşandı.
Otobüsüne çarşafla binen Kıymet Özgür, "partililerin kendisini tanıyınca çarşafı çıkarmak için tartakladığını" söyledi.
65 yaşındaki Özgür, çarşaf açılımını samimi bulmadığını, CHP'nin bakış açısını görmek için çarşafla aralarına girdiğini belirtti; AK Partili olduğu iddialarını reddetti.

3 GÜN ÖNCE AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

CHP'yi karıştıran kadının kimliğinin yarattığı soru işaretlerine şimdi de eşinin iddiaları eklendi.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Bizde şaşkınlık içinde izledik. Otobüse binmek istedi, kapıyı açtık içeriye aldık. Kıymet abla biz de daha önce aday olmuş bir kişiydi"
Tekin, "Bir provokasyon var ancak bunun arkasında kimler var çözemedik. Eşinin bize söylediği 3 gün önce AKP belediye başkanıyla görüştüğü ve akp seçim ofisine gittiği... Nimet ablanın nasıl böyle bir provokasyona alet olduğunu anlamadık. Eğer rakip parti yaptıysa onlara da yapıştıramıyorum" diye konuştu.

Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Daha 1 hafta önce görüştüğümüz kişiydi. Son derece modern giyinen bir insandı. 1999'da milletvekili adayımız aynı zaman da aktif bir partili. Üzücü bir olay oldu. Bağcılar'da son derece yoğun bir çalışma içindeydik. Böyle bir manzara yansıdı. Sizlerden ve hanımfendiden özür diliyorum. Arkadaşlarımızın davranışlarını kınıyorum. Kim yapmış olursa olsun gereğini yapacağız."

İşte kendi kaleminden Kıymet Özgür

1944 yılında Razgrad / Bulgaristan'da dünyaya geldim.

İlk - orta öğrenimimi Razgrad'ta tamamladım.

Lise öğrenimimi Türk Pedagojisi olarak yapmak istedim; fakat 2. sınıftan terk ettim.

Bulgaristan Hükümetine ait et işletmesinde sorumlu yönetici olarak 10 yıl görev yaptım.

1989 yılında Türkiye'ye turist olarak geldim. kendi işyerim olarak, kartonpiyer üzerine çalıştım.

Daha önceden almış olduğum eğitimler ve iş tecrübem nedeniyle kendime ait olan işyerimin yönetim organizasyonunu ve muhasebe işlerini kendim yürüttüm.

Evli ve 2 çocuk annesiyim....

GÜRSEL TEKİN OLAYI ANLATTI

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ise olayı şöyle anlattı:

"Biliyorsunuz, öncelikle otobüse binmek istedi. Elinde 6 ok bayraklı, çarşaflı bir hanımefendi. Kapıyı açtırdım, arabaya da aldık. Daha sonra arkadaşlarımız Kıymet abla olduğunu fark etti. Bizde aday olmuş bir arkadaşımız. Bir provokasyon vardı. Ama bu provokasyonun arkasında kimler vardı, doğrusu tam çözemedik. Eşinin bize söylemiş olduğu, 3 gün önce AKP Belediye Başkanı ile görüştüğü ve AKP seçim ofisine gittiği. Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama böyle bir rivayette de bulunmak istemiyorum. Sonuçta Kıymet ablanın böyle bir provokasyona neden alet olduğunu doğrusu daha çözebilmiş değilim. Belediye başkanı böyle bir olay içinde olur mu, olmaz mı doğrusu hiç belediye başkanına da yakıştırmıyorum. Rakip parti yapmışsa, onlara da yakıştırmıyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde Kıymet abla da bu olayın arka boyutunu sizlere anlatacak."

Tekin, Kıymet Özgür'ün partiye aktif üye olup olmadığına ilişkin soruya, "Aktif üyeydi, bir hafta önce seçim ofisimizde görüştüğümüz bir insandı" yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, Kıymet Özgür'ün günlük yaşamında çarşaf giyip giymediğine yönelik sorusu üzerine de Tekin, "Hayır, son derece modern, açık... Sitesine baktığınızda da göreceksiniz. Bizde parti üyesi olmuş. Bir hafta önce kendisiyle birebir görüştüğüm bir insandı. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu bilemiyorum" diye konuştu. Tekin, Kıymet Özgür'ün 1999 seçimlerinde CHP'den aday olduğunu da hatırlattı.

ÖZÜR DİLİYORUM

Partililerin müdahale tarzına yönelik soru üzerine de Tekin, "Evet, üzücü bir olay oldu. Arkadaşlarımız kendisini tanıdıkları için fevri davrandılar. Sesinden tanıyıp, 'Kıymet abla, sen misin?' diyorlar. 'Hayır, ben değilim' diyor. Bir arkadaşımız da yapmaması gereken bir davranışta bulunuyor. Yüzünü açınca Kıymet abla olduğu ortaya çıkıyor" diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Bağcılar'daki olayda Kıymet Özgür'ün suratına tükürüldüğü ve basına saldırıldığı" şeklindeki ifadesi üzerine de Tekin, "Çok haklısınız. Arkadaşlar adına sizlerden, hanımefendiden özür diliyorum. Her ne kadar provokasyon da olsa. O hareketlerde bulunanlar, bize oy veren, parti çalışmalarında bulunan arkadaşlar. Sebebi ne olursa olsun o arkadaşların davranışlarını kınıyorum" şeklinde konuştu.

Tekin, olaya müdahale eden partililer hakkında işlem yapılacağını da ifade etti.

TUZAĞA DÜŞMEDİK

Bir gazetecinin, "Tuzağa düştük diyor musunuz?" şeklindeki sorusuyu Tekin, şöyle yanıtladı:

"Bu seçim arifesinde bunlar olur. Tuzağa düşmedik. Özellikle ben çok hassas davrandım. Öncelikle hanımefendi otobüse binmek istedi, otobüse aldım. Sayın Kılıçdaroğlu ile de merhabalaştı. Hatta 'otobüse çıkıp konuşmak istiyorum' dedi. 'Hayır ablacığım, miting bitti biz gidiyoruz' dedik. Onunla yetinmedi, taşkınlıklar yaptı. Daha sonra da bu taşkınlıkları arkadaşlar fark etti. Bizim partili bir arkadaşımız. Kendisine yakıştıramadım. Arkadaşlarımın da davranışlarını doğru bulmadım."

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2009, 22:09   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Tek kelimeyle rezalet..!
Alt 03-03-2009, 14:27   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
ÇARŞAF AÇILIMI PROVOKE Mİ EDİLİYOR?

CHP'DE PROVOKASYON
CHP'de çarşaf provokasyonu çıkartan ama aslında açık olan kadının şok bağlantıları...

CHP otobüsüne çarşafla binince yaka paça indirilip, tartaklanan ve çarşafı açılan kadın aslında çarşaflı değil. Üstelik de CHP’li. Kıymet Özgür isimli kadın, olaydan sonra bütün televizyon kanalları ve gazetelere konuşup, yaptığının bir ‘samimiyet testi’ olduğunu, CHP’nin çarşaf açılımının oy için yapıldığını ispat için bunu yaptığını, Baykal’ın aslında çarşafı istemediğini göstermek istediğini ve bunu ispatladığını söylüyordu. CHP’nin çarşaf açılımında samimi olmadığını rakip partilerden birinin ispat çabasına girmesi anlaşılabilirdi. Ancak bir CHP’li üstelik de CHP’den milletvekili adayı olacak kadar ileri düzeyde bir CHP’li bunu neden yapmış olabilirdi?

Üstelik kendisini tartaklatacak kadar gerilimi yükseltmesi ve kendi partililerinin kamuoyundan sert tepki almasına neden olmasını bir CHP’li neden yapar?

ADD VE RUHAT MENGİ’YLE SAMİMİ

Kıymet Özgür, CHP’den İstanbul 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili aday adayı olmuştu. Ayrıca kendisi bir CHP üyesi… Haberimizin içinde Kıymet Hanımın seçim çalışmaları sırasında hazırladığı pankartı ve CHP üye kimlik kartını görüyorsunuz. Peki bir CHP’li partisini üstelik seçim öncesi neden böylesine zor durumda bırakır?

İŞTE ÇARŞAFLIYA SALDIRI ANI

Bu olayı anlamak için Vatan Gazetesi’nin bir süredir sürdürdüğü kampanyayı hatırlamakta fayda var. Vatan Gazetesi, ilginç biçimde CHP’li Mehmet Sevigen hakkında yolsuzluk kampanyası başlatmış ve sonunda Sevigen partisindeki görevlerden istifa etmek zorunda kalmıştı. Sevigen istifa ederken, Vatan Gazetesi’nin kurucusu Zafer Mutlu’nun Bakırköy Belediye Başkan Adayı’yla ilgili isteğini yerine getirmediği için hakkında bu yayınların yapıldığını iddia etmişti.

CHP, daha doğrusu Baykal bu olayda oldukça zor durumda kalmıştı. Şimdi de Baykal’ı zor durumda bırakan ve çarşaf açılımının hikaye olduğunu ispata çalışan Kıymet Özgür ortaya çıktı.

Kıymet Özgür’ün bağlantılarına bakınca da ortaya ilginç bir tablo çıktı. Kıymet Özgür, ADD’yle sıkı irtibat halinde. Ergenekon Tutuklusu Org. Şener Eruygur’un Başkanı olduğu ADD, çarşaf açılımına sert tepki göstermişti. Hatta ADD adına Cumhuriyet Mitinglerini organize eden Necla Arat, şimdi milletvekili olduğu CHP’de çarşaf açılımına en sert tepkiyi koyan isimdi. Genel Başkanı Baykal’a bayrak açmıştı.

Kıymet Özgür’ün ikinci bağlantısı ise Vatan Gazetesi yazarı Ruhat Mengi… Sevigen’i infaz eden Vatan’ın şimdiki hedefinin çarşaf açılımının mimarı olan Gürsel Tekin olduğu anlaşılıyor.

Kıymet Özgür’ün binip provoke ettiği CHP otobüsünde CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin vardı. Tekin olaydan hemen sonra yaptığı açıklamada, Kıymet Özgür’ün CHP üyesi olduğunu neden böyle bir olaya başvurduğunu anlamadığını söylemişti.

Vatan Gazetesi ve ADD, Baykal’a doğru ilerleyen bir operasyon yürütüyor… CHP’yi çarşaf veya benzeri başka bir açılım yapamayacak halde statükocu çizgide tutmak isteyen bu oluşum, parti içi provokasyonlara başlamış durumda. Baykal için alarm zilleri çalıyor…

AKTİFHABER

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
çarşaflı, chpli, kadın

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)