03-03-2009, 19:15 | #1 |
Erdoğan'ın Isparta'da CANLI İZLE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel seçimlerininin bugünkü durağı Isparta... Isparta meydanında coşkulu kalabalık Tayyip Erdoğan'ın meydana gelmesini bekliyor.. Canlı İzle...
http://www.haber7.com/haber/20090303/Erdoganin-IspartadaCANLI-IZLE.php Haber 7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-03-2009, 19:33 | #2 |
Tarih şehri medeniyet şehri Isparta!yı sevgiyle selamlıyorum... Gül şehri , gülümsdeyen lşehri tüm kalbimle selamlıyorum... hayırdualarınaıza ahde vefanıza teşekkür ediyorum.... Bizden desteğinizi esirgemediniz , bizden destepğinizi eksik bırakmadınız...
Sadece Başbakanlığım döneminde Isparta'ya bu beşinci gelişim... Her gelişimde eserlerle geldim. Toplu açılışlar yaptım. Bir açılış bize yetmiyor. 2-3-4-5 açılış bize yetmiyor. Artık uydu üzerinden yapıyoruz... Beni Ispartalı kardeşlerim Ispartalı Hanım kardeşlerim bilir... Siz nasıl halıları ilmek ilmek dokuyorsanız biz de Türkiye'yi dokuyoruz... 71,5 milyon insanımıza koşmaya çalışıyoruz... Biz ver elini demiyoruz... Al elimizi diyoruz... Aynı anda tüm vilayetlerde Ankara, İstanbuli Kocaeli , tüm Türkiye'de ağaçlandırmakampayalarını başlattık... Biz yeşil Türkiye istiyoruz... Bugün İstanbul'da 3 saatlik yolu 1 saatte kateden metrobüsün açılışını yaptık... gayet modern bir proje ama bizden öncekiler yapamadı. Ne MHP ne CHP... Çünkü bizim fiiilerimizin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz... Biz seçimde ortaya çıkan parti değiliz.... Her şehire yıllarca gittim... Sayın Baykal, Sayın Bahçeli buralara kaç kere geldiler bir sorun araştırın... Isparta için hangi plan projeleri var bir sorun... Seçime 26 gün kaldı ben 29 gündür çarp ikiyle açılışlarala 48 miting yapıyorum... Çarşaflı bir hanımefendiuye karşı açılımlarını gördük. Çarşaf açılımı derken , demokrasi derken, kadına şiddet derken nasıl açılım yaptıklarını gördük... Hanımefendiye Ak Partili dediler, CHP'nin adayı çıktı... Ak Partili olsun velev ki bunlar bir akpartiliye mübah mı? Biz yaradılanı yaratandan ötürü severiz... Hele kadına el kalkmaz... Bizim inancımızda kadına el kaldırmak yok.. Yandaş medyası ile beraber Ankara'daki elektrik trafolarını mescid diye yutturmaya kalktılar... Mahalle baskısı dediler... Türkiye elden gidyor dediler... Türkiye ne cezayir oldu ne iran oldu... İddiaların yakıştırmalarının hiçbiri tutmad... Yeni hezeyanların içine giriyorlar... Korkmayın, ajite etmeyin... Milletim ne olduğunu çok iyi bilir... Bahçeli çıktı bizim elimizin altında helikopterler yok TOKİ yok dedi... Sayın Bahçeli daha önce iktidardaydın bu imkanlara sahiptin... 3 yıl sonra neden kaçtın.... biz partimizi kurduk ve sağolsun erken seçim kararı aldılar da Türkiye bunların iktidarından kurtulşdu... Milletim bana yürü dedi arkandayız dedi... O zaman sayın Bahçeli her türlü imkana sahiptiniz o zaman her imkana sahiptiniz neden kaçtınız... Bankalar hortumlarnırken nerdeydin... 16 banka fona nasıl deverdildi nasıl hortumlandı önce onun hesabını verin Millet diye diye milliyetçi olunmuyor... Halk halk diye diye halkçı olunmuyor... Ankara'ya mahkum iktidar olur mu ya? Kaç kere yurt dışına gittiniz... Allah aşkına Bahçeli söyle TOKİ senin döneminde kaç konut öğretti. TOKİ 6,5 yılda bizim iktidarımız döneminde 344 bin konut inşa ediyor... 36 bin nire 344 bin nere....Bunları da sahiplerine teslim ediyoruz... Üstelik faizsiz.... Kira öder gibi... Bak anahtarlar sallanıyor... Biz bazıları gibi 5 anahtar vereceğiz demedik... Ispartalıların güzel bir deyimi vardır... Yağını bulgurunu hazırlamdan aş pişirmeye durulmaz, düz yol varken çamura basılmaz... Biz tüm farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz... Bu ülke alevisi sünnisi boşnağıyla kader birliği yaptı... İstiklal savaşını, Çanakkale'yi birlikte başardık... Aramıza nifak sokmaya çalışıyorlar... Bu millet buna izin vermeyecek, tahriklere kapılmayacaktır... Benim milletim duygularını istismar edenlere en güzel cevabı verecektir... Milliyetçilik üretmektir, çalışmaktır... Ben size bazı bilgiler vereceğim dinleyin ve bir mukayese yapacağız... Gidin anlatın... 79 senede milli 230 milyar dolar, sadece bizim iktidarımız döneminde şimdi 750 milyar dolar... Nerden nereye... Biz geldiğimizde Türkiye'nin borcu GSYİH'ya göre yüzde 64 şimdi bizim zamanımızda yüzde 25'e indi... Biz geldiğimizde IMF'ye sşiz borçlandınız biz ödedik... Merkez Bankası'ndan MHP ANAP DSP döneminde 22,5 milyar dolar vardı. şimfdi 67 milyar dolar... Devletin borlanma faizi yüzde 63'tü bizim zamanımızda 13-14'e düşürdük... Biz gelene kadar çiftçimi memurumu emeklimi böyle sömürdünüz.. .Şimdi işsizlik diyorsun işsizlik tüm dünyada sorun... ABD'de Japonyada her ülkede işsizlik var... Sayın Baykal çıkıp öneride bulunuyorsun... Biz senin önerilerini uyguluyoruyz.. Sizin zamanınızda ekmek , tüp , mazot kuyryğundan geçemiyorduk... Şimdi çıkmış çiftçinin yanımdayım diyor... Geç onu geç.. Şimdi çıkıyor dosyalarla... Kırtasiye çok... Elinde dosya varsa o zaman git yargıya git yargıya çözüm yeri yargı... Partisinin kasasını idare edemeyen ülkeyi idare eder mi? Sevgili vatandaşlarım biz eserle konuşuyoruz... Eşek ölür kalır semeri Yiğit ölür kalır eseri... Sayın Bahçeli, Sayın Baykal varsa eserin konuş... 54 ile daha üniversite yaptık... Her yere üniversite yaptık... Binlerce km yol yaptık... Binlerce derslik yaptık... Konu Necip Fazıl tarafından (03-03-2009 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-03-2009, 20:22 | #3 |
Biz size hizmetçilik yapmaya geldik efndilik yapmaya gelmedik...
Er ya da geç hepimiz öleceğiz, 2 metreküplük yere koymaaycaklar mı? İnanın hemen gömüldüken sonra yakınların da terkedip gidecek orada, başbakan Milletvekili niyetine demeyecek... Er kişi niyetine diyecek ... Adalet orada... İnşallah ülkemizin başını yere eğmedik.. Bol sıfırlı günleri hatırlıyorsunuz değil mi_? Biz geldik... sıfırları attık.. .ne oldu enflasyon patladı mı ne patlaması be çatladı... Düştü... Türkiye bugün engin bir ufukla düşünüyor, işimiz hizmet gücümüz millet... Meydanlarda konuştukları zaman cennet vaadediyorlar... Lakin bu millet bunların çok sabahını gördü... Kanmaz artık... Gençler burs alıyordu CHP itiraz etti, ne oldu burslar kesildi... Bunlar akşam vakti farklı sabah vakti farklı... haber7 Konu Necip Fazıl tarafından (03-03-2009 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
03-03-2009, 23:59 | #4 |
Kalabalığı gördüm moralim düzeldi.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|