AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-05-2009, 02:09   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Cool Erdoğan yarın Artvin ve Rize'de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Artvin ve Rize'de bazı açılışlar ile partisince düzenlenecek mitinglere katılacak.

Ankara'dan havayolu ile Batum'a gelecek olan Erdoğan, saat 11.30'da, modernizasyonu tamamlanan Sarp Sınır Kapası'nın açılış törenine katılacak.
Açılışın ardından helikopterle Artvin'e geçecek olan Erdoğan, partisince Bibak kavşağından saat 13.00'da düzenlenecek mitinge katılacak.
Erdoğan, mitingin ardından helikopterle Rize'ye gelerek, saat 15.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.
Mitingin ardından Rize Üniversitesi Servet Yardımcı Tıp Fakültesi binasının açılışını yapacak olan Başbakan Erdoğan, açılışın ardından helikopterle Trabzon'a, buradan da hava yolu ile Ankara'ya dönecek.

HABER53

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-05-2009, 02:10   #2
Kullanıcı Adı
Beritan
ne güzel demek yarında onu izliyicez..
ama yoo yarın vakıftayım babam onu izliyip bana bakıp alkışlayamayacak
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 02:17   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Keşke RİZE'ye gitseydim...
Alt 03-05-2009, 04:00   #4
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Elimde olsa Sn. Başbakanımız'ın gittiği her ile gitmek O'nu yakından görmek isterdim... Ama her ne olursa olsun desteğimiz hep O'nunla beraber...
Hadi Rizeliler... Artvinliler... Sıra sizde...
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 04:12   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Manga_Sym Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Elimde olsa Sn. Başbakanımız'ın gittiği her ile gitmek O'nu yakından görmek isterdim... Ama her ne olursa olsun desteğimiz hep O'nunla beraber...
Hadi Rizeliler... Artvinliler... Sıra sizde...

Rize'de hemşehrileri onu yalnız bırakmayacaktır... :cool:

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)