03-01-2009, 15:16 | #1 |
YALNIZLIK
Ayrılıktan çok, yalnızlık koyuyor insana
Yalnızlık eski arkadaşıymış ayrılığın yeni öğrendim. Olsun ben iki eski dostu beraber misafir ettim. Hep iyi olsunlar diye elimden geleni yaptım Bir gün ayrılık gitti. Kaldım yalnızlığımla baş başa Can yoldaşı oldu bana O kadar çok alıştım ki ona Sokaktaki kalabalık korku veriyor bana Koşar adım geliyorum yalnızlığıma Bu kadar bağlanmam doğru mu sana yalnızlık? Sende beni ayrılık gibi terk edecek misin diyorum Susuyor bir şey demiyor. Eskisi gibi benimle de konuşmuyor Sıkıldın mı benden yalnızlığım? Üzdüm mü yoksa bilmeyerek seni? Sen de mi beni bırakıp gideceksin ayrılık gibi? Yani bir daha gelmeyecek misin geri? Bak sana şarkılar söylerim, masallar anlatırım. Gitme ha? Bırakma beni Bekle… Belki sende özlersin beni Özlemeyecek misin, aramayacak mısın beni bir daha? Bir daha yalnızlık diye bir şey olmayacak mı hayatımda? Sen de herkes gibi kaçıyor musun benden? Çok üzülürüm yalnızlık gitme. Bak sana en sevdiğin hediyeyi alırım Hani odamda bir tane daha benden var ya Ne mi o? Camı kırık… Bir küçük ayna… Gidiyorum diyordu yalnızlık Senden çok uzağa Bağlanmıştın sen diyordu benden başkasına Artık yerim yok diyordu yanında Sen kendin gönderiyorsun beni uzağa Ne diyorsun yalnızlık neden göndereyim seni uzağa Bak ne kadar üzülüyorum, dokunsana gözümdeki yaşa Git yalnızlık sende git. Bırak beni, bakarım ben başımın çaresine Ama ne olur benden başkasına gitme Tek başına dolaş, gez; ama ne olur başkasına gitme Paylaşamam ki seni başkasıyla Kıskanırım, üzülürüm Üzme beni yalnızlığım Gidiyorsun bari arada bir gel Kırk yılda bir hatırımı sor Bir acı kahvemi iç ama yine gel Kapım daima açık sana Eski günleri anar, hikayeler anlatırsın yine bana Bende sana yeni duyduğum bir şarkıyı okurum Eğleniriz yine, hiç sıkmam seni Gitmek zorunda mısın yalnızlık… Eş olmayacak mısın artık bana? Bari kal yanımda biraz daha. Ve gitti yalnızlık hiçbir şey söylemeden Güneş yeniden doğdu aniden Kuşlar yine yuva yaptı pencereme Ve yine kalabalıklaştı sokaklar Eskiden yalnızlığımla yürüdüğüm sokaklar şimdi bambaşka Elimde senin elin, gözlerim gözlerinde, Sesin kulaklarımda, uykularımda düşün. Kalbimi verdim yalnızlık senden başkasına Aldatıyorum seni, bak haykırıyorum dünyaya Gelme geri artık, istemiyorum! Başkasını senden daha çok seviyorum Alıntı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-01-2009, 20:49 | #2 |
amanii çok güzel....
harikaydı sağolasın ablam .....+ |
|
03-01-2009, 20:52 | #3 |
Tek başına dolaş, gez; ama ne olur başkasına gitme
Paylaşamam ki seni başkasıyla Kıskanırım, üzülürüm Üzme beni yalnızlığım Gidiyorsun bari arada bir gel Kırk yılda bir hatırımı sor Bir acı kahvemi iç ama yine gel Kapım daima açık sana çok güzeldi ablam benden sana + |
|
03-04-2009, 20:48 | #4 |
|
|
03-04-2009, 23:33 | #5 |
Çok güzeldi emeklerinize sağlık (+)
|
|
03-05-2009, 15:55 | #6 | |
Alıntı:
Gönlüne sağlık bitanem sağol artı veren ellerin dert görmesin |
||
03-05-2009, 15:58 | #7 |
Eskiden yalnızlığımla yürüdüğüm sokaklar şimdi bambaşka
Elimde senin elin, gözlerim gözlerinde, Sesin kulaklarımda, uykularımda düşün. Kalbimi verdim yalnızlık senden başkasına mükemmeldi dostum emeğine sağlık.ilk baş sen yazdın sandım ama senin şiirlerini okumak daha bi keyif veriyor bana (+) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|