AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 03-05-2009, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Başbakanımız Erdoğan 'Osmanlı Pankartına'Çok Kızdı!

BAŞBAKAN: ERGENEKON'DAN TEHDİT ALIYORUM

Erdoğan o pankarta çok kızdı ! - Foto
İstanbul'da metrobüs hattının açılışında Erdoğan hayranı olan bir vatandaş ilginç bir pankart açmıştı. Erdoğan o pankart için bakın neler söyledi...

ERDOĞAN'A İLGİNÇ PANKART - KARELER

Kanal 24'de Açık Görüş programının konuğu olan Başbakan Erdoğan, İstanbul'da yapılan metrobüs açılışında bir vatandaşın açtığı pankartla ilgili bir soru üzerine ''Pankartı ben görmedim. Açılış töreninden sonra bana söylediler. Maalesef yanlış yapmışlar. Terbiye dışı bir şey. Bizim benimsemediğimiz, kabullenmediğimiz bir şey. Kaldı ki bu ne belediyenin böyle bir pankartıdır. Sonradan öğrendim ki bir de üstelik de Rizeliymişler. Adeta provokatif bir şey. Yani bir insan provokasyon yapsa böyle yapar. Böyle yanlışlık olur mu?'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından diğer başlıklar...

DIŞARIDAN TEHDİTLER: (‘Ergenekonla ilgili bedel ödemeye hazırım dediniz, tehdit mi alıyorsunuz?’ sorusu üzerine): Tehditler oluyor, bu tehditler malesef içeriden ve dışarıdan oluyor. Ergenekoncular var, onların dışında da var. Ülke dışından da. Mafya çete bunların tabiatında, ruhunda var.

SAVCININ ARKASINDAYIZ: İtalya’da savcının bir açıklaması var; ’Eğer hükümet benim arkamda durmasaydı ben temiz eller operasyonunu gerçekleştiremezdim.’ Türkiye’de şimdi bizim yaptığımız bu.

ÇALKANTI DÖNEMİ, HERKES GARDINI ALIYOR: (‘Karadayı ile ilgili 4 kaset yayınlandı. Kaset savaşlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?’ sorusu): Resmi kanalların dışında da dinlenebilirsiniz. Resmi makamların yapması söz konusu değil. Yine tedbirler almanın gayreti içinde olacağız. Bu işin mahremiyeti çok önemli. Ama tedbiri yüzde 100 alamıyorsunuz. Orada da kaçak var. İnsanların mahremiyetine girmek ciddi hukuk ihlali. Bunu korumamız lazım. Bu hepimize lazım. Her şeyi kanunla sağlayamazsınız. Çalkantı dönemi. Herkes gardını alıyor.

KASETLER YOK FARZEDİLEMEZ: Her gün CD, kasetler ortaya çıkıyor. Buralarda ilginç şeyler ortaya çıkıyor. Ülkemizde neler olmuş. Bunları yok farz etmek mümkün mü?

05.Mart.2009 10:36:20

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-05-2009, 16:15   #2
Kullanıcı Adı
ultrAstribun
Açılış sırasında yakınımıdaki bir kaç kişi tarafından açıldı o pankart.
Provokatif bir eylem olma ihtimali var.
ultrAstribun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 16:17   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bence abartılmış biraz pankart..Ben açıkçası pankartı doğru buluyorum,provakatif bir eylem olduğunu düşünmüyorum.Başbakanımıza olan sevgiyi bu şekilde lanse etmek istemiş olabilirler..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 16:31   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Pankartta ben de mahsur görmedim. Ama bu medya insan değil ki ! Hemen işi hilafetçiliği döktüler.. Yazıklar olsun.

Yeni Osmanlı Padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan Facebook Grubumuz Katılımınızı Bekliyor Arkadaşlar..

Başbakanımızın uyarısı üzerine Grubumuza Basın ve Yayın Kuruluşları İçin Açıklama Eklenmiştir.

Durmak Yok Yola Devam
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-05-2009, 16:41   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Başörtüsü dağıtıp oy devşirenler asıl hilafetçi.Medya(Kartel) buna niye ses çıkarmıyor.Çok demokrat ve objektifler ya.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erdoğan, osmanlı, pankart, son

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)