03-06-2009, 04:48 | #1 |
Bir sevgi ki...
Bir sevgi ki sana duyduğum
Su misali İçilesi yudum yudum... Yüreğime adını çimdik çimdik oyduğum Yılların arasına katlayıp koyduğum Sökemediğim atamadığım.. Bir sevgi ki candan tatlı. Hayal gibi beyaz atlı Bir sevgi ki bin bir katlı Sanki kelebek kanatlı El atıp tutamadığım Bir sevgi ki peri masalı Dikenli bir gül dalı Bilirsinya insanlık hali Bardakta zehir misali Yudumlayıp yutamadığım Bir sevgi ki sana duyduğum Beynimde dövülen Davul Güm ha güm… Bir sevgi ki kalbimde mahkûm Ebedi unutamadığım Bir sevgi ki dal ile yaprak Bir sevgi ki yağmurla toprak Gül ile diken Bağrımda bıçak Dağ ile sümbül Arı ve çiçek Sen ve ben… Çekemediğim itemediğim Bir sevgi ki alev alev İçten içe yanan Sinede yürek bedende can Gözlerdeki nur damarlarda kan Bir sevgi ki beni ayakta tutan Alamadığım satamadığım Bir sevgi ki kuş ve kanat Rüzgârla bulut Olmayan vuslat Beklenen umut Hüzün ve feryat Avutamadığım uyutamadığım… Bir sevgi ki sana duyduğum Ne ben söyleyim ne de sen sor Boğazımda yumruklaşmış bir düğüm İstersen gel gözlerinle gör Göğsümün içinde küllenmiş bir kor Söndüremediğim soğutamadığım Bir sevgi ki sana duyduğum Su misali İçilesi yudum yudum... Seyfeddin Karahocagil
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|