AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-10-2008, 17:55   #1
Kullanıcı Adı
Susmak
Standart AK Partili kadınların İsrailli misafiri
AK Partili kadınların İsrailli misafiri

Hakan Albayrak AKP’e yüklendi. Başbakan Erdoğan’ın hediye ile ödüllendirdiği İsrail’li belediye başkanına hediye vermiş olmasını ve daveti kınayan Albayrak bakın neler söyledi.

Hakan Albayrak AKP’e yüklendi. Başbakan Erdoğan’ın hediye ile ödüllendirdiği İsrail’li belediye başkanına hediye vermiş olmasını ve AKP kadın kollarının düzenlemiş oldukları Kadınlar günü programına İsrail’li belediye başkanını davet etmesini konu alan yazısında bu daveti kınadı. İşte Albayrak’ın Yeni Şafak Gazetesi’ndeki köşe yazısı;

AK Partili kadınların İsrailli misafiri

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, 8 Mart "Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle düzenlediği "Yerel Yönetimlerde Kadın Şûrâsı"na 11 ülkeden kadın bakanlar ve belediye başkanları davet etti.

Davetliler listesinde Suriye Göçmen Bakanı Buseyna Şaban'ın ismi de yer alıyordu.

Fakat Buseyna Şaban, Türkiye'yi çok sevdiği, Suriye'deki 'Türkiye Lobisi'nin başını çeken siyasetçilerden biri olduğu ve Türkiye'ye gelmek için normalde hiçbir fırsatı kaçırmadığı halde, bu davete icabet etmedi.

Edemedi.

İsrailli bir belediye başkanıyla aynı karede görünmeyi içine sindiremedi.

Hele şu günlerde…

İsrailliler Gazze'de bir "SHOAH" (soykırım) harekâtı yürütürken…

Masum Filistinli kadınlar ve çocuklar Siyonist işgal ordusu tarafından hunharca katledilirken…

Kaynak: http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=310386

Yeni safak: http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar...=HakanAlbayrak

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-10-2008, 17:59   #2
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Siyasetin herkese iyi görünüp saman altından su yürütmek olduğunu ne zaman anlarsınız bilmiyorum...
Alt 03-10-2008, 18:05   #3
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Devlet adamlığı ve devlet anlayışı, ferdi inhiraflardan uzak, ülkesi için kendi düşüncelerini aşmış, benden bize geçebilme iradesini sergileyebilmiş, mefkuresi ülkesi ve milleti şuuru idrakini hücrelerine kadar hissedebilmiş, ufuk soluklayan bir anlayışı ihtiva eder.
Nerde ne yapacağını ii bilen ufuk insanları ancak hakiki yönetici olabilirler...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2008, 18:06   #4
Kullanıcı Adı
Susmak
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Siyasetin herkese iyi görünüp saman altından su yürütmek olduğunu ne zaman anlarsınız bilmiyorum...
Ne Samani yürütmüsler?göster de görelim.Dikatini cekerim bu yaziyi yazan Akp nin arka kapilarindan olan yeni safak gazetesinin yazari,Allah uyanis nasip etsin
Alt 03-11-2008, 17:14   #5
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Filistinde organize sanayii bölgesi kurmak için atılım başlatan da biziz...
Alt 03-11-2008, 22:03   #6
Kullanıcı Adı
Susmak
Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Filistinde organize sanayii bölgesi kurmak için atılım başlatan da biziz...
Ne Organize Sanayisi kardesim?,Bir Halk ölüyor,iskence görüyor siz neler yapiyorsunuz,biriniz diyorsunuz saman altinda su yürütüyoruz,sende kalkmis organize sanayi kurdugunuzu söylüyorsun,bir taraftanda gereksiz zamanda gereksiz yere,yanlis kisilere ödül dagitiyorsunuz,öbür taraftan sadece kinamakla geciniyorsunuz,yaptirim uygulasaniza,olmaaaz Bop tayiz,Bush abiniz kizar,bunlar bop geregi,Organize sanayi diyorsun sizin bu yaptiginiz agzi kokan cocuklara dis fircasi dagitmaya benser
Alt 03-11-2008, 22:15   #7
Kullanıcı Adı
kabardey_06
israile bu denli düşmansın madem,ne bekliyorsun!!,hamas örgütüne katılsana ya da islami cihad örgütüne,,sanal alemde yahudi düşmanlığı yapmak kolay geliyor değil mi??,vur kır parçala,,arslanım benim,,,bugün kaç tane yahudi öldürdün sanal mücahid,,türkiye seninle gurur duyuyor,,mücahid susmak !! mücahid susmak !! sloganları gırla sokaklara hakim,,gazan mübarek olsun susmak,,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,,,klavye cephesinde cephanen biterse bana haber ver sana cephane temin edebilirim,,kusura bakma ben senin kadar kahraman(!) değilim,geri hizmette kendi kendimi tatmin ediyorum,,bundan dolayı sen ve senin gibi sanal savaşçılardan binlerce kez özür diliyorum,,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2008, 22:25   #8
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
Kabardey...Çok güzel söyledin helal olsun!

Sanki Yahudilerin yaptıklarının tek farkında olan kendisiymiş gibi davrananlar ne yapıyor merak ediyorum İsrail'e karşı...
Alt 03-11-2008, 22:40   #9
Kullanıcı Adı
Susmak
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
israile bu denli düşmansın madem,ne bekliyorsun!!,hamas örgütüne katılsana ya da islami cihad örgütüne,,sanal alemde yahudi düşmanlığı yapmak kolay geliyor değil mi??,vur kır parçala,,arslanım benim,,,bugün kaç tane yahudi öldürdün sanal mücahid,,türkiye seninle gurur duyuyor,,mücahid susmak !! mücahid susmak !! sloganları gırla sokaklara hakim,,gazan mübarek olsun susmak,,ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN,,,klavye cephesinde cephanen biterse bana haber ver sana cephane temin edebilirim,,kusura bakma ben senin kadar kahraman(!) değilim,geri hizmette kendi kendimi tatmin ediyorum,,bundan dolayı sen ve senin gibi sanal savaşçılardan binlerce kez özür diliyorum,,,
Kardesim belki filistinde savasmiyor olabilirim amma velakin kendi capimda elimden geleni yapiyorum maddi veya manevi anliyorsan tabiki ve en azindan oyumu yahudi masonlardan ödül alan ve Müslümanlarin kani akarken Kacirilan Israil askerlerin ailelerini ziyaret eden,Tbmm Müslümanlara soykirim yapan kisiyi alkislayanlara,Soykirim yapildigi bi dönemde kinamak ile gecinen ve ayriza Israilli baskana ödül dagitan,savas degil de yaptirim uygulamayan Hükümeti Destekleyerek Filistin ve Diger Müslümanlarin vererek Vebalini Tasimiyorum üzerimde
Alt 03-11-2008, 22:47   #10
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
kabardey_06 Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim belki filistinde savasmiyor olabilirim amma velakin kendi capimda elimden geleni yapiyorum maddi veya manevi anliyorsan tabiki ve en azindan oyumu yahudi masonlardan ödül alan ve Müslümanlarin kani akarken Kacirilan Israil askerlerin ailelerini ziyaret eden,Tbmm Müslümanlara soykirim yapan kisiyi alkislayanlara,Soykirim yapildigi bi dönemde kinamak ile gecinen ve ayriza Israilli baskana ödül dagitan,savas degil de yaptirim uygulamayan Hükümeti Destekleyerek Filistin ve Diger Müslümanlarin vererek Vebalini Tasimiyorum üzerimde
Ve böylece, Filistin' li kardeşlerimizi o adice işkence ve ölümlerden kurtarıyorsun!!!

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)