![]() |
#1 |
![]() Bugün genel seçim olsa kim ne kadar oy alıyor? İşte son anket
7 Mart 2009 Cumartesi, 14:52 A&G Araştırma Şirketi’nin CNNTürk ve Kanal D için yaptığı araştırmaya göre bugün yapılacak bir genel seçimi AK Parti ezici oy çokluğuyla kazanıyor. Araştırmaya katılanların yüzde 42.4’ü şu anda milletvekili seçimi yapılsa AK Parti’ye oy vereceğini söylerken bu rakam CHP için yüzde 29. Yüzde 18.5 olan kararsız seçmenler partilere göre dağıtıldığındaysa, AK Parti’nin oy oranı yüzde 52’ye CHP’ninkiyse 35.4’e çıkıyor. ![]()
![]() Konu Yıldırım tarafından (03-07-2009 Saat 18:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Chp'nin %42 oy alması biraz zor bence ...
Doğan medya Şişirmiş =))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() CHP'NİN ALDIĞI OYLAR KOLPA....%20 ALABİLİRLERSE ŞÜKRETSİNLER.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() alobaskan.com Arkadaşım ...
Gerçekten ülkücü müsün? Eğer gerçek ülkücü isen sana samimi olarakbir kaç laf söylemk isterim . MHP artık eski MHP değildir. MHP Chp ile kolkola Ankarada secim ofisleri acar hale gelmiştir. Eğer samimi bir ülkücü ise seni Ak Parti Saflarına davet ediyorum . Eğer kabullenmezsen yok ben illana daha önce davamızda yer almışbirini desteklemek istiyorum diyorsan Adam gibi Ülkücülük Yapan Muhsin Yazıcıoglunu destekle. O zaman samiyetine inanıyım ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yok yok bu yine AK Parti'ye yağ değil CHPye yağ.. (:
AK Parti'nin kazanması artık garanti, ama oylarını yüksek göstermezler işte öyle olsa o yağ olurdu.. Mesela İstanbul'da %42 demiş Kılıçdaroğlu'na.. Bu efendi bile yüzde kırka yakın bir oy bekliyor.. Kırkı aşması imkansızında imkansızı.. Gerçekte ise %30.(geçmemesi lazım.) Bu yandaş medya yağını yine başka yerlere çekmiş.. Milli iradeye değil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
anket |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|