AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-08-2009, 17:19   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET/ERDOĞAN MERSİN MİTİNGİNDE!
Daha bir kaç gün önce CHP çarşaflı bir bayanı milletin içinde tartakladı. Şiddet uyguladılar. Aynı şekilde Caddebostan'da aynı yanlışları yaptılar. Terbiye dışı hareketlerde bulundular. Batman'da partimiz mensupları bayanlara şiddet uyguladılar. Bunlar kadın haklarından anladıkları budur. Bunlar samimiyetsizlik tutarsızlık istismar üzerine bir siyaset tutturmuşlar gidiyorlar. AK Parti yoksullar üzerinden değil, AK Parti yoksullar için siyaset yapar. AK Parti özürlüler üzerinden değil, özürlüler için siyaset yapar.

Bugün 28 Mart 2004 seçimlerinde Mersin'de AK Parti kaybettiği için değil, Mersin kaybettiği için üzüldük. Mersin 5 yılın daha ziyan ettiği için üzüldük. Mersin 5 yıl daha AK Belediyecilikten, medeniyetten geri kalacak diye üzüldük ve ne yazık ki haklı çıktık. Değerli kardeşlerim mersin sıcak bir iklime sahip. Ama kışlar Mersin'de de soğuk geçiyor.

Ben inanıyorum ki Mersin'de 29 Mart'ta tüm Türkiye gibi haykıracak ve diyecek ki 'Sen Türkiye'sin büyük düşün. Sen Mersin'sin büyük düşün' Mersinli'ye bu millete büyük düşünmek yakışır. Sevgili Mersin'liler görüyorsunuz. İftira atarak yalanlayarak milletin partisi AK Parti'yi yıpratmaya çalışıyorlar. Hizmet üretemedikleri için yalan üretiyorlar. Bunlar birbirinin ruh ikizidir.

Sayın Bahçeli Şeyh-ül İslam dedi. Tayyip Erdoğan ne zaman böyle bir söyledi. Benim ağzımdan böyle bir şey çıktı mı? Bu fakir sultan evet ama neyin sultanı biliyor musun? Ben gönüllerin sultanıyım. Biz milletimize sultan, padişah olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Kimin padişahlık özlemi içinde olduğunu benim milletim çok iyi biliyor. Sayın Baykal kaç yıldır şu CHP'nin başında kaç kere Tek başına iktidar oldun. Neden hala oradasın. CHP'nin padişahı mısın sen? Yahu nasıl oluyorda bu kadar kaybettin ve hala orada duruyorsun. Aynı şey Bahçeli için de geçerli değil mi? Bir gecede yüzde 8000 faizi Sayın Bahçeli'nin iktidarda olduğu dönemde benim vatandaşımın cebinden çıkmadı mı? Biz sizin faiz borçlarınızı ödüyoruz hala. Esnafa çiftçiye memuruma kan ağlattınız. Batık bankalar yoluyla 16 banka sayın Bahçeli döneminde battı. 46 Milyar dolara maloldu ve bu bedeli benim halkım ödedi. Peki o dönemde neden 3,5 yıl kaldın neden çekildin. 8,5 Buçuk ay sonra beni istediler onun için geldim dedi. Hiçbir yaraya merhem olamadılar. 2002'de milletim barajın altında bıraktı ve hala MHP'nin başındasın. MHP'nin padişahı mısın? Son günlerde bir koro halinde padişahlık şarkısı söylüyorlar. Bu milletin tarihine küfrederek, millete bidon diyerek saltanat sürüyorlar. 29 Mart bu baımdan çok önemli. 29 Mart'ta bu hesabı ödeyecekler. 10 Yıl bu belediye söz verdi ve sonunda bunlar bitiremedi ve bizim kapımıza geldiler. Çevre bakanıma talimatı verdim ve 6 ayda biz çözdük. Sevgili Mersinliler ben inanıyorum ki bu milletin etle tırnak gibi birbirine bağlı toplumu hiçkimse ayıramayacak. Türküyle, kürdüyle, arabıyla, lazı, çerkezi ve alevisiyle bu ülkeyi hep birlikte kurduk. İstiklalilimizi hep birlikte omuz omuza çarpışarak kazandık. İstikbalimizi de birlikte inşaa edeceğiz. Mersin'in dertlerini kendimize dert edindik. Çay mahallesinin, çilek mahallesinin, sorunu bizim sorunumuz, derdi bizim derdimizdir. Yenişehir mahallesine ne hizmet gidiyorsa, Turgutreis mahallesine de o hizmet gidecek. Mersin Birlik bütünlük içinde kalkınacak güzelleşecek. Bizim Mersin'i geleceğe taşımaktan başka bir hedefimiiz olamaz. Neden Mersin 5 yıldızlı otellerle donatılmasın, neden Mersin Dubai gibi bir cazibe merkezi haline gelmesin? Mersin'in turizm taşımacılık potansiyelleri neden açığa çıkmasın. Hükümet olarak bu konuda çok önemli yatırımlar gerçekleştirdik.

EĞİTİM ALANINDA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Eskiden çocuklarımızın eline silah bıçak veriyorlardı. Şimdi biz bilgisayar veriyoruz. Bilisayarlı sınıflar teknoloji sınıfları kuruyoruz. Farkımız bu. Öğrencilere gerekli para yardımları yapılıyor. Paralar kime veriliyor, anneye mi babaya mı? Anne'ye veriyoruz, neden babaya vermiyoruz duman olup uçacak onun için anneye veriyoruz. Kadınlar gününde bunu açıklıyoruz. Pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bunu CHP yapamaz. Üniversiteli gençler, sizin de ellerinizi göreyim. Biz geldiğimizde 45 milyon veriyorlardı şimdi biz ne veriyoruz 180 milyon veriyoruz. Bizden öncekiler neden veremiyorlardı onlar kaymak takımına veriyorlardı. Şimdi o peşkeş dönemi bitti. Türkiye'nin yatırımlarını bu ülkenin kalkınmasına, bu ülkenin evlatlarına harcıyoruz.

IMF

Bakınız ülkenin IMF'ten aldığı borç 30 Milyar Dolardı. Bize 23,5 Milyar Dolar borçla devrettiler. Türkiye IMF'e ortak olalı 50 yıl oldu. Bize 23,5 Milyar Dolar borçla devrettiniz şuan 8 Milyar Dolar kaldı.

Ayrıntılar az sonra...

Diğer HaberlerŞehitlere son görevBaykal Kırşehir'deTHY'den zorunlu inişDicle'de ev çöktü: 4 ÖlüSınırda oynayan Türk çocuğu öldürüldüBağdat yine kan gölü: 28 kişi öldü

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-08-2009, 18:15   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 18:15   #3
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 18:56   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 19:13   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Alt 03-08-2009, 19:13   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 19:14   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 19:14   #8
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 19:14   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-08-2009, 19:14   #10
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, mersin, miting

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)