![]() |
#1 |
![]()
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (03-08-2009 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Saadet Partisi yanlış politikasının ilk meyvesini bence Bursamızda aldı..Bursa gbi muhafazakar bir kentte dün yapılan saadet mitinginde tam anlamıyla fiyasko yaşandı..Binleri aşamayan tatsız,tuzsuz bir miting geçirdi Bursa'da Numan Bey..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Numan Kurtulmuş ve ekibinin Ak Partiye en çok dstek vermesi gereekn ekip olması gerekirken en çok eleştiren oluyorlar. Yapıcı eleştiriye evet ama haksız yere eleştirilmek hoş değiş ..
Sonuc %40 küsür bir fark var... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kapak... :cool:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Öncelikle teşekkürler ishakyılmaz resmi yaptım ama uploud edememiştim.
![]() Herşey apaçık ortada meydanları bu insanlar boşuna doldurmuyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Esth önemli değil kardeşim..Özelikle Saadetlilerin görmesi açısından bende böyle olmasını uygun gördüm.Konjonktöre baktığınız zaman AK Partiye rakip çıkacak,AK Partinin rakibi olacak hiç bir siyasi görüş ve parti bulunmamaktadır.Buna rağmen saadet partisi ısrarla ve şidetle alternatif olduğunu söylemektedir,ve özeliklede söylemleri partilerini bitirici düzeyde..Bu söylediklerimin uygulamasını dün yani cumartesi günü Numan Beyi Bursa mitinginde gördük,Bursa dediğiniz zaman ki siyasilerin özeliklede Muhafazakar kesimin gözbebekleri,kaleleri..Lakin Numan Beyi izlemeye sadece teşkilat gelmişti...Fazla sözede gerek yok aslında..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bıraksınlar artık ayrımcılık yapmayı amaç birse rezil olmak yerine akpye iyi geçinsinler birlik olsunlar değil mi ama
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |