AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-27-2009, 02:23   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart chp gençlik formunun yaptığı bu yobazlık örneğini protesto ediyorum

Asıl yobazların yorumları...

Arkadaşlar, şu pis yobazların forumlarına girim dedim bir inceledim bunlar gibi örnekler sonsuz ; ama ben paylaşmak istedim bunlar hakkındaki düşüncelerinizi bildirir yeni şeyler paylaşmak isterseniz sevinirim...

.................................................. ......................

Bir de utanmadan logoyla AY YILDIZın birleşmase falan yazmış ayıp ayıp!!!Ayıp olduğu gibi bayraklar yasasına göre de SUÇ!!!

.................................................. ....

evet bu gibi örnekler çok var orada.Kendilerini birşey zannediyorlar.Ama çocukla çocuk olunmaz.Biz kendi işimizle ilgilenelim.Ampul kafalının çizeceği resimde anca bu kadar olur.Ben bunu çizecek zekaya nasıl ulaştı ona şaşıyorum.

.................................................. ..........

bunlar kendi dünyasında eyleniyorlar, elbetteki güçleri yetmez yurdumuzun rengini dğiştirmeye. bizlerin CESETLERİNİ çiğneyecekler ki ondan sonra yaparlar yapacaklarını.

.................................................. ................

tanrısal dinler çoğu insanların varoluşunu belirtir.bizlerin alternatif bir düşünceyi yaratamassak tabiki önlerine geçemeyiz savundukları bir düşünce var bizler kemalis düşünceyi iyi kavrayamassak ve anlatamassak herzaman kaybederiz. inadına atatürkçü düşünce inadına bağımsızlık.

İşte chp li yobaz gençliğin forumumuzdan alıntı yaparak yobazlık olarak sunduğu konular... işiniz pislik sizin gibilerin... kadir başkan dediği gibi boş teneke çok ses çıkarır... sizin gibi ginçliğe diyecek laf bulamıyorum... ALLAH ıslah etsin sizi ve sizin gibi zihniyetleri...

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-27-2009, 02:37   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Sonuncusu Tanrısının kim olduğunu iyi belirtmiş. Din Kemalizm iman kemalim abdest kemalizm ibadet kemalizm.. Adamlara M.Kemal'den başka bir şey deyince yobaz oluyorsun..

Dine imana düşman bi kere adamlar, biz ne yapalım. Bize ''sizin dininiz size, bizim dinimiz bize'' demek düşüyor.

Allah ıslah etsin...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 02:46   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Thumbs down
Bende faruk kardeşimiz gibi sondaki yoruma takıldım Mustafa Kemal Atatürk bizim için önemli bir liderdi bunu cümle alem biliyor her kul gibi iyi ya da kötü yanları vardı elbette tartışılır ama O'nu tanrısallaştırmak tamamen aptal beyinlere mahsustur bakalım Atatürk kendini kurtarabildi mi ki sizleri kurtaracak şükrediyorum ki cehepeli değilim binlerce kez şükürler olsun Yüce Yaratıcıya forumda yaptıklarına gelince utanmaz arlanmaz adamdan herşey beklenir sonuçta '' Ahlaksızlığı'' tedavi edecek hiçbir ilaç yoktur ! ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 11:18   #4
Kullanıcı Adı
Feride
tanrısal dinler çoğu insanların varoluşunu belirtir.bizlerin alternatif bir düşünceyi yaratamassak tabiki önlerine geçemeyiz savundukları bir düşünce var bizler kemalis düşünceyi iyi kavrayamassak ve anlatamassak herzaman kaybederiz. inadına atatürkçü düşünce inadına bağımsızlık.

tövbe tövbe.. valla bu laflar Allah muhafaza insanı dinden imandan çıkarır. ya biz bunlar Atatürk'ü putlaştırıyor diyince ," yok efendim ne putlaştırması" diyorlar. bundan daha başka ne söyeyipte, esas zihniyetlerini belli edebilirler bilemiyorum.

necip Fazıl'ın şu beyiti aklıma geldi:

Din adına yol kesen dünkü yobazın oğlu!..
Yine sen kesiyorsun, küfür uğrunda yolu!..

(Faruk kardeşim, ayrıca son cümleni çok güzel bağlamışsın. "sizin dininiz size, bizim dinimiz bizedir". doğru..)

Konu Feride tarafından (02-27-2009 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:00   #5
Kullanıcı Adı
Zeynep
Bağımsızlık diyorlar sanki sizi tutan var ne biçim insansınız anlamadımki bize yobaz diyen yobaz ötesi varlıklar...
Zeynep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-27-2009, 15:19   #6
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Bizler;kişi ve görüşüne lap diyerek atlamadan önce öncelikle kişiye ve görüşüne iyi bir pencereden bakmalıyız.İnsan üzerinde fikir ve düşünce çürüttüğü olay ve durumları iyi irdelemelidir.Her olay karşısında fikir ve düşüncenizi boşa akıtmayın,bilmelisiniz ki israf haramdır!Bu yüzden CHP zihniyetinin nasıl işlediğini her geçen gün bütün çıplaklığı ile izlemekteyiz.Bunların bir tek derdi var o da yara kaşımak,ama bizlerinde bir tek derdi var o da;yara sarmak,yaraya merhem olmaktır..!Bu fark ortada iken kendilerinin bu tür eylem ve söylemlerden menfaat sağlayacaklarını düşüne dursunlar,çünkü en sonunda düşünecek hiç bir şeyleri kalmayacaktır..!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2009, 15:40   #7
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
her türlü pislikleri ortaya bir bir çıkıyor ne yapsın zavallılar avunacak taş atıcak yer arıyorlar sanırım kendilerini tatmin etmeye çalıştıklarını sanıyorlar bunlara yorum yapmaya, tenezzül etmeye gerek yok !!!

Konu Beyazgülüm tarafından (03-09-2009 Saat 15:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ..
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2009, 01:12   #8
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Dillerine tekerleme gibi dolamışlar şu "yobazlık" kelimesini...
Anlamını sorsan hiçbiri bilmez oysa...
"Gerici", "İrtica" gibi kelimelerin aslında kendi kimliklerini yansıttıklarından haberleri bile yok...
Kendi kendilerini rezil etmekten başka birşey yapamadıklarının farkında bile değiler..
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2009, 01:12   #9
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
..................

Konu Manga_Sym tarafından (03-10-2009 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yanlışlıkla iki msj yollanmıştır..
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)