AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzon Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Trabzon'un Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 03-10-2009, 07:11   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart %61 Oy Alacağız :-)
YÜZDE 61 OY ALACAĞIZ”

06 Mart 2009 12:19
“BAŞBAKANIMIZI 61 BİN KİŞİYLE KARŞILAYACAZ"

Ak parti Trabzon teşkilatı, tüm belediye ve muhtar adaylarına bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya Bayındırlık ve iskan bakanı F.Nafiz Özak, Trabzon milletvekilleri Kemalettin Göktaş, Safiye Seymenoğlu, Cevdet Erdöl, Asım Aykan, Ak parti il başkanı Muhammet Balta, Ak parti merkez ilçe başkanı Yılmaz Büyükaydın, Ak parti üyeleri ve çok sayıda muhtar katıldı.

Kahvaltıda ilk olarak konuşan Ak parti Trabzon il başkanı Muhammet Balta, 11 Mart Çarşamba günü başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Trabzon a geleceğini kaydederek, “ Başbakanımız Trabzon’da önemli mesajlar verecek, Başbakanımızı 61000 kişiyle karşılayıp, %61 oy alacağız” dedi.

Ak parti Trabzon Belediye Başkan adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasında, 2009 mahalli seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirterek, şunları söyledi.: Ak belediyecilikle Trabzon’un vuslatını temin etmekle görevliyiz. Trabzon 5 yıl yerinde saymıştır. Hükümetimiz Trabzon’a yatırımlar yapmıştır. Trabzonlu herkesin değerini bilir. Geleceğimizin bize beddua etmemesi için Trabzon’u ayağa kaldırmamız gerekli. Bize bir destek verin Trabzon’u ayağa kaldıralım. Biz dürüst şeffaf herkese cevap verebilen bir belediyecilik anlayışıyla, Kentsel dönüşümlerin tamamlandığı, 2011 Avrupa gençlik olimpiyatlarına hazırlanırken gelecek turist kitlesini Trabzon un güzelliğini yaşayarak tekrar gelmelerini sağlamalıyız. Trabzon’da ikinci büyük bir adım olarak Trabzon u eğitim başkenti adımını atacağız. 3. adım olarak ta Beşikdüzü’nden Of a kadar Trabzon’umuzu sağlık alanında Türkiye’nin 1. ili olmasını amaçlıyoruz. 4. ve son adım olarak Trabzon'u, büyük ve flaş proje olan Akyazı projesinin uygulamaya geçilmesiyle Trabzon u Kültür spor sanat başkenti yapmaktır.

Kahvaltıda konuşan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak,Muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Muhtarlarımızı seviyoruz sayıyoruz. Gelemeyen muhtar arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Ak parti iktidara geldikten sonra birkaç ifade kafamıza yerleşti Köydes, Hes, Beldes,Toki Güney çevre yolu..Bunlar Ak parti hükümetinin icraatlarıdır. Rahmetli Menderes’in, Özal’ın ve Demirel’in de geçmişte yaptıkları icraatlarla anılıyorlar. Evleniyoruz çocuğumuz olmuyor tüp bebek lazım pahalı, bizler dedik ki bu çağdaşlıktır bununda masrafını göreceğiz dedik” diye konuştu.

Bakan Özak sözlerine şöyle devam etti : “Araba ile Samsun’a gittim, Gerçek vatan sevgisi gerçek çağdaşlık Karadeniz Sahil Yoludur. Karadeniz’in kaderi değişti. Çarşamba da Hüseyin Dündar adında bir belediye başkanı var Çarşamba’yı imrendik, Çok geri kaldık, partimizin yaptıklarını alalım Trabzon bir kasaba gibi, 5 yılını kaybetti Canalioğlu iyi bir insan ama bize hem icraatçı hem iyi adam lazım. Samsun uçtu gidiyor.. Samsun büyük düşünülebilenlerin şehri marka şehri olmuş. Zağnos Toki’nin karşılıksız yaptığı tek yer, Zağnos’un kuzeyini de yapacağız Tabakhaneyi de yapacağız.. Erdoğdu yu yapacağız. Ayasofya’nın etrafını da yapacağız. Orhan Bey 20 milyar $ ı idare eden biri Trabzon belediye başkanlığına talipli. Hükümetimiz ne yaptı? Burada bir chp li belediye başkanı var, Karayollarından en fazla parayı Trabzon aldı 1;5 katrilyon Doğalgaz geldi seçimden sonra şehre dağıtılacak, Bütün yapılacaklar Trabzon un şehrini değiştirmeye çalıştık. Belediye başkanlarından görevlerinden biri Trabzon a girişimciye getirmek Trabzon a hastane okul yaptırmaktır ama biz bunu 5 yılda göremedik. Belediye başkanı şehrin babasıdır. İş üretir. Hasta olanın yanına gider. Ben Genel seçimde Ak partiye vereyim de mahalle seçimde vermeyeyim ! bu olmaz.

medyatrabzon

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-10-2009, 10:01   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
inşallah
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, oy, secim, trabzon, yüzde 61

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)