03-02-2009, 19:19 | #1 |
çarşaf açılımını protesto içinmiş!!
ODATV O KADINI BULDU
Dün hükümete yakın gazetelerde bir haber yer aldı. Habere göre çarşaflı bir kadın CHP’nin seçim otobüsüne bindiği için tartaklanmıştı. CHP’liler kadını çarşaflı olduğu için otobüsten atmıştı. Ancak Odatv.com olarak bu haberi araştırma gereği duyduk. Çarşaflı kadının Kıymet Özgür isimli bir CHP üyesi olduğunu ve CHP’nin çarşaf açılımını protesto etmek için böyle bir yola başvurduğunu öğrendik. Kıymet Özgür aktif bir CHP üyesi ve www.kiymetozgur.com adlı bir internet sitesi var. Kendisi Bulgaristan göçmeni. 1999 yılında Bağcılar 3. bölgeden 6. sıra aday adayı olmuş. Odatv.com olarak Kıymet Özgür’e ulaştık ve işin gerçek yüzünü kendisinden öğrendik. Odatv.com İşte o açıklamalar: NOT: Açıklamaları yukarıda videoyu tıklayarak dinleyebilirsiniz. 2 Mart 2009
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-02-2009, 20:09 | #2 |
Allahım ne günlere kaldık kime inanıp kime acıyacağımızı şaşırdık kimin doğru kimin yalan olduğunu anlayamaz hale geldik sen şaşırtma yarabbi..Ben o haberi izlediğimde önce kadın yaşlı diye üzülmüştüm sonra neden peki chp ye üye diye kızmıştım. Ama gelin görünki işin boyutu apayrıymış..
|
|
03-02-2009, 20:32 | #3 |
artık yalancının mumu yatsıya kadar yanmıyor....
|
|
03-02-2009, 20:49 | #4 |
Chp zihniyetinin ölümcül bir vaakası ile karşı karşıya geldik yine..Dün akşam olayın sıcaklığı ile dehşette düşmüştüm açıkçası,herşeyi bir kenara bırakıp sadece insanlık şahsiyetine yapılan bu linç girişimini ibretle izlemiştik.Fakay olayın perde arkasını bugün gün içinde tüm çıplaklığı ile gözler önüne serilince açıkçası CHP nin kumpasına geldim...Kadın meğer çarşaf ve Kur-an Kursu açılımını protesto etmek için tiyatro yapmaktaymış..Bu zihniyetli insanlar şeytanın yardımcıları ile eşdeğerdir..! O yüzden lanet olsun diyorum bu tür zihniyetli insanlara..
|
|
03-02-2009, 20:54 | #5 |
artık hiçbirşey eskisi gibi değil rabbim bunlara fırsat vermesin demekki daha çok anlatmamız lazım bu milletin uyanışını hızlandırmaya devam
|
|
03-05-2009, 15:39 | #6 |
Arkadaşlar bu kadının yapmak istediği şey; CHP'nin çarşaf açılımını TEST etmek.. Kendisini ifade edebilmekte zorlanıyor, yoksa yapmaya çalıştığı bu..
|
|
03-05-2009, 19:09 | #7 |
Şimdi Chp kimseye çatamaz. İşte beni en sevindiren taraf bu. Eğer o yaşlı kadın 1 - 2 yıllık üye olsaydı Chp'ye , derler di ki "İşte bu kadın provokasyon için üye olmuştur. Akp zihniyetindendir. Vs.. Vs..
Ama gel gör ki kadın 30 yıllık Chp'liymiş. Bu olayı da arkadaşların da belirttiği gibi samimiyeti ölçmek için yapmış. Çok da iyi yapmış. Aferin... Chp için "Kendi kazdığı kuyuya düşmek." bu olsa gerek... |
|
03-06-2009, 11:46 | #8 |
meşru ideallere meşru yollardan gidilir.bunların yaptığı tamamen takiyyecilik bu ülkede irticayı isteyen varsa tek zihniyet bunlardır...zaten millette kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.Bir kez daha görülüyor ki, evet, katranı ne kadar kaynatırsan kaynat, şeker olmuyor. Katran, katran olmaya devam ediyor.
|
|
03-09-2009, 22:01 | #9 |
Sanırım CHP bu sınavda sınıfda kaldı
|
|
03-10-2009, 11:12 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|