AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK PARTİ Yerel Seçim Ak Parti Yerel Seçimle ilgili haber, anket, ve diğer paylaşımlar bu bölümde.

Stil
Seçenekler

Alt 03-10-2009, 17:52   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart "Sen kendi oylarına bak Baykal" Başbakan Elbistanda

Başbakan Erdoğan, partisinin Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde düzenlenen mitinginde halka hitap etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Erdoğan: "29 Mart'a kadar 70 miting yapmış olacağız. Bu yoğun program içinde Elbistan'ın çağrısına uyarak ben de Elbistan'a geldim. Elbistanlı'lar ısrarında haklıymış. İnşallah 29 Mart akşamı bunu sizler sandıklarda da göstereceksiniz. Ondan sonra da inşallah teşekkür için Elbistan'a gelceğiz. Başbakan olarak ülkemin bütün illerine gittim. 28 Kere gittiğim il var. Başbakanlık Ankara'dan yapılmaz. Sivas'tan bu tarafa geçemeyen liderler var mı? Baykal, Bahçeli buralara hiç geldi mi? Benim bu ikinci gelişim. Fakat ülke genelinde de fırsat buldukça ilçelerimzin, köylerimizin kalkınmalarını da yerinde görmenin gayreti içerisinde oldum.

BURAYA ÖZEL'DAN BAŞKA KİMSE GELMEMİŞ

Elbistan, Kahramanmaraş'tan ayrılmak isterse ben buna üzülürüm. Önemli olan Elibistan'ımızı ayağa kaldırmak. Öyle illerimiz var ki ilçe bile olmaz. Niye yaptılar? Sadeace oy için. Ne aldatan olacağı, ne aldanan olacağız. Bu tür taleplerin nereden geldiğini ben biliyorum. Bizim iktidarımızdan önce niye yapmadılar? Elbistan, AK Parti iktidarını yerelde alsın ondan sonra siz buranın nasıl değişeceğini görün. Buraya sadece bir valinin gelmesiyle birşey değişmiyor. Okullarımızda eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, toplu konutta adımlarımızı atıyor muyuz? termik santrelin diğer bölümleri de yapılacak ondan sonra da işsizlik diye bir sorun da kalmayacak. Onun için yerel belediyecilikte ufku olan bir belediyecilik diyelim. Bu da AK Parti'nin işi.

Türkiye'yi büyütmek, Türkiye'nin fırsatlarını büyütmek için bu yoldayız. Faiz yüzde 63'tü. Şimdi yüzde 13-14'lere düştü. Bu parayı çiftçim memurum ödüyordu. Biraz ekonomi biliyorlarsa bunu görmemezlikten gelemezler. Eskiden zengin milyonerse derlerdi. Ama biz iktira geldiğimizde tuvalet ücreti 1 milyondu. Bunlar akşam yattılar, sabah kalktılar 1 sıfır koydular. Aman sıfırları atmayın dediler. Enflasyon patlar dediler. Çatladı, çatladı."

BAYKAL'A CEVAP
Şimdi Baykal yüzde 52 almazlarsa başarısızdır. Sen AK Parti'yi bırak kendin kaç oy olacaksın ona bak. Böyle siyaset olmaz. Baykal, benim partim birinci parti olamazsam bırakırım de. Bahçeli sende de. Siyaset bunun için yapılır, bunun için. Bunlar Atatürkçü falan değil. bunlar Atatürk üzerinden geçinenler. Atatürk ebediyete intikal etti. Kimin resmini koydular, İnönü'nün resmini koydu.
Baykal, siz değilmiydiniz CHP İl Başkanları Valilik yapıyordu. Biz buralardan demokrasiye geldik. Baykal ben vali yemem, hoşmerim yerim dedi. Fazla yeme şekerin yükselir.

Diğer HaberlerMerkez Bankası, Dolar'a müdahale etti"Yeni bir çağ açılabilir"TMSF'den Çağlar'a operasyonIrak'ta bombalı katliam: 28 Ölü"İnsanlar boçlarını ödeyemez halde"Çiftçi Öncel'in gözaltına alınmasına soruşturmaAİHM'in 'Özgür Radyo' kararıİlaç fiyatlarına zamTHY uçağında 'yıldırım' paniğiAtılım Gazetesi'ne şok baskın!Sanayinin çarkları dönüyor"Dünyada yeni bir oluşum var"Çağlayan'dan Merkez Bankası'na eleştiri

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-10-2009, 17:55   #2
Kullanıcı Adı
sevdesu
''Şimdi Baykal yüzde 52 almazlarsa başarısızdır. Sen AK Parti'yi bırak kendin kaç oy olacaksın ona bak. Böyle siyaset olmaz. Baykal, benim partim birinci parti olamazsam bırakırım de. Bahçeli sende de. Siyaset bunun için yapılır, bunun için. Bunlar Atatürkçü falan değil. bunlar Atatürk üzerinden geçinenler. Atatürk ebediyete intikal etti. Kimin resmini koydular, İnönü'nün resmini koydu.
Baykal, siz değilmiydiniz CHP İl Başkanları Valilik yapıyordu. Biz buralardan demokrasiye geldik. Baykal ben vali yemem, hoşmerim yerim dedi. Fazla yeme şekerin yükselir.''

haşırt tam yerine gitti mesaj
iletim raporu gitmiş midir acep :D
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2009, 18:08   #3
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
lafa bak verilecek cevabı yok tabi hoşmerim yermiş :D:D:D yede çatla emiii
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2009, 18:33   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-10-2009, 18:36   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 03-10-2009, 18:44   #6
Kullanıcı Adı
Manga_Sym
Ya hakikaten Elbistan mitingi süperdi. Yani ben öyle coşkulu bir miting ilk defa izledim. Halkın öyle bir sesi gür çıkıyordu ki aşka geliyor insan. Baykal nerde bulur böyle aşklı kalabalığı...
Sadece bir ilçe olan Elbistan'a bakmak bile yetiyor Ak Parti'ye verilen desteği görmek için... Teşekkürler Elbisten halkı... Durmak Yok, Yola Devam...

Konu Manga_Sym tarafından (03-10-2009 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir..
Manga_Sym isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2009, 18:50   #7
Kullanıcı Adı
*AZRA*
Alıntı:
sevdesu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''Şimdi Baykal yüzde 52 almazlarsa başarısızdır. Sen AK Parti'yi bırak kendin kaç oy olacaksın ona bak. Böyle siyaset olmaz. Baykal, benim partim birinci parti olamazsam bırakırım de. Bahçeli sende de. Siyaset bunun için yapılır, bunun için. Bunlar Atatürkçü falan değil. bunlar Atatürk üzerinden geçinenler. Atatürk ebediyete intikal etti. Kimin resmini koydular, İnönü'nün resmini koydu.
Baykal, siz değilmiydiniz CHP İl Başkanları Valilik yapıyordu. Biz buralardan demokrasiye geldik. Baykal ben vali yemem, hoşmerim yerim dedi. Fazla yeme şekerin yükselir.''
haşırt tam yerine gitti mesaj
iletim raporu gitmiş midir acep :D
gitti gitti ama ama anladımı kuş beyinli ne olcak
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
elbistanda, erdoğan

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)