03-10-2009, 19:29 | #1 |
"Baykal bu sefer hangi ıssız adaya yüzecek Erdoğan Kayısı Diyarı Malatya Mitinginde!
Erdoğan: Birlik ve beraberlik için çarpan yürekler artık bir meydanlara sığmıyor. Güven ve istikrarın, huzur ve barışın şehri olan Malatya'yı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Malatya'nın aslatine yakışan budur. Maltya, demokrasiye sahip çıkan bir şehirdir. Türkiye'nin demokrasi tarihinde Malatya önemli bir role sahip olmuştur. Siz yazdığınız demokrasi destanını unutturmuyorsunuz. Malatya'nın en önemli özelliği daima büyük düşünmesidir. Her kim haktan ve adaletten yana ise Malatya'nın civanmert insanları "senin Allahı'na kurban" der. Sizin emanetinize sadaketle sahip çıktık. Eğilmiyoruz, bükülmüyoruz, aldanmıyoruz, aldatmıyoruz. Yollar ne kadar engel çıkarsa çıksın, bu memleketin bahtını açmaya kararlıyız. Hizmet edene yüreğini açan bu kadirşinas millete hizmet etmekten daha iyi bir görev bilmiyoruz. AK Parti olarak Türkiye'nin barış içinde geleceğe yükselmesini sağladık. Memleketin kalbi durma noktasına gelmişti. Şehirlerimiz yoğun göçe maruz kalıyordu. Hükümetin kalp ritmi bozulmuştu. Hükümet ortakları bir araya geldiği zaman gazeteler nihayet Ankara'da zirve diyordu. Çeteler, mafyalar, hukuk tanımayanlar, siyasete, yönetime milletin bütün kaynaklarına musallat olmuşlardı. BENİM MİLLETİM BUNLARA NAL TOPLATACAK Nez aman ki Türkiye'nin gücünü topladık, AK Parti'yle Türkiye ayağa kaltı, koşmaya başladı. Siz iyi bilirsiniz. Yalnızca kendi elleri temiz olanlar temizlik yapabilir. Yüreği temiz olanlar evini temizleyebilir. Bunlar barajın altında kaldı, Bahçeli bıraktı. 8 Ay sonra döndü geldi. Çünkü onlar bu koltukları bırakamazlar. Bir siyasi parti iktidar olmak için vardır. Baykal efendi eğer AK Parti yüzde 52 oy alamazsa erken seçim olsun diyor. Sayın Baykal AK Parti'nin alacağı oydan sanane? Sen kendine bak kendine. Eğer AK Parti birinci olarak bu seçimden çıkmazsa ben bırakıyorum. Sayın Baykal eğer ciddiysen bırakmaya var mısın? Ama evelallah benim milletim bunlara nal toplatacak. AK Parti'yi millet kurdu. Ahmet Mehmet kurmadı. Biz beraber çıkdığımız bu yolda halkımızla beraber ıslandık. Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırarak buraya geldik. Şimdi bahar özlemindeyiz. 29 Mart seçimlerinde irade, mühür,söz, karar sizde. Biliyorumki birlik ve bütünlükten gözünüzü ayırmayacaksınız. Yüzde 66 ile yazdığınız demokrasi destanına bir yenisini ilave edeceksiniz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-10-2009, 19:49 | #2 |
Malatya Erdoğan'ı adetta bağrına bastı.Miting alanı hınca hınç dolu,gerçekten başbakan Malatya'da büyük bir moral yüklendi.Malatya Halkı Türkiye gibi düşündü gerçekten!
|
|
03-10-2009, 19:53 | #3 |
bir malatyalı olarak çok sevindim:yehoo::yehoo: keşke resimlerde görseydik neyse akşam haberlerde görürüz artık tşk haber için
|
|
03-10-2009, 20:11 | #4 |
baykal bence bu sefer tom hanksin oynadıgı cast away filmindeki pasifik okyanusu ortasında bulunan adaya yüzsün.. 4 yıl boyunca adamı kimse bulamamıştı da adam kendi çabalarıyla dev dalgalarla boguşa boguşa oradan kurtulabilmişti.. Baykalı da oraya gondermek lazım ki memleket bi rahatlasın..
|
|
03-10-2009, 20:22 | #5 |
baykal adaları cok seviyor basımıza robinson crusoe oldu cıktı
|
|
03-10-2009, 20:23 | #6 |
sakız adasına yüzsün bundada
|
|
03-10-2009, 20:23 | #7 |
kanADA'ya yüzsün eğer deniz varsa orada çok uzak orası belki pes eder de boğulur... :D
|
|
03-10-2009, 20:30 | #8 |
|
|
03-10-2009, 20:57 | #9 |
|
|
03-10-2009, 21:16 | #10 |
Van gölünde yüzsün diyeceğim ama orada da bunu van gölü canavarı zannedip öldürebilirler yahuu... :yehoo::D
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erdoğan, malatya, mitingi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|