AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 03-11-2009, 13:13   #1
Kullanıcı Adı
tek_hece
Thumbs down Forumdaki Yoneticileri Protesto..
Akpartiforum.com a ilk zamanlarda uye olan kardeslerinizden biriyim..

Uzun zaman foruma katılamıyordum fakat son aylarda sık sık zıyaret ediyorum.. Cogu zaman forumda yonetici bulmakta zorlanıyorum.. bir cok kez tahrik edici aşagılayıcı mesajları yazan şahsiyetsizleri yoneticilere bildirmeme ragmen ivedilikle neticelendirildigini görmedim..

Forumda yoneticilik vasfı olan kardeşlerimizin mumkunse daha sık online olması konusunda farklı düşündügümüzü zannetmiyorum.. Bu yuzden forumda yonetici olup da gorevlerini geregi gibi yapmayan yoneticileri protesto ediyorum..

tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-11-2009, 13:58   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Uyarınız dikkate alınacaktır kardeşim.Fakat herkes çalışıyor ve elinden geldiğince de forumla ilgileniliyor. İlgisizlik olarak görmeyiniz lütfen herkesin ayrı bir emeği geçiyor foruma.Tüm Yönetimdekiler forumda bulunmayabilir ama en az 1 yada 2 kişi var emin olun.
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 14:12   #3
Kullanıcı Adı
tek_hece
Zaten benim şikayetim gorevini geregi gibi yapmayanlara yonelik ... bunu mesajımda belirttim.. karaktersizin biri gelmiş 15 -20 tane de cevap yazmış .. erken müdahale edilmedigi icin protestom..
tek_hece isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 14:14   #4
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Uyarınız için teşekkürler elimizden geldiğince aktif oluyoruz ve gereken yerde gereken müdaheleyi yapıyoruz ama çalışan insanlarız insiyetifli olmanızı bekliyoruz sizdende .

Selam ve dua ile...........
siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 14:37   #5
Kullanıcı Adı
*AZRA*
yaff ben ne zaman girsem yöneticiler muhakkak oluyo yanii görevlerinide en güzel şekilde yapıyorlar buda benim düşüncem tabiii
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 18:58   #6
Kullanıcı Adı
milletinadami
yonetici kardeslerimiz sagolsunlar gorevlerini iyi yapiyorlar ama bence milli gorus holiganizmi ve ozellikle islam isimli sahsin edep disi ve hakaret iceren yorumlari bazen gozden kaciyor...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 19:01   #7
Kullanıcı Adı
Beyazgülüm
benim anlamadığım milligörüşten buraya sürekli konu açmaları.. gidin kardeşim kendi sitenizde açınn ayrıca imza ve avatarlarına müdahele edilmesi lazımm
Beyazgülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 19:01   #8
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yonetici kardeslerimiz sagolsunlar gorevlerini iyi yapiyorlar ama bence milli gorus holiganizmi ve ozellikle islam isimli sahsin edep disi ve hakaret iceren yorumlari bazen gozden kaciyor...

Merak etmeyin arkadaşım elimizden geldiğince biz onlara gerekli cevabı veriyoruz.Kimseye sen şusun,sen busun diye ithamlarda bulunup içimizden dışlama gibi bir hareketimiz olmadı olamaz fakat gerçekten haddini aşanlar için önce ceza sonra ise baktık ki uslanmıyor tabi ki yasaklanır kişi.Bu konuda bizi kesinlikle uyarmanızı sizden önemle rica ediyorum.Şahsima elimden geleni yapmaya çalıştığım gibi diğer arkadaşlarım da elinden geleni yapıyorlar aynı şekilde.
Alt 03-11-2009, 19:07   #9
Kullanıcı Adı
milletinadami
allah razi olsun...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-11-2009, 19:10   #10
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Rabbim cümlemizden razı olsun.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)