![]() |
#1 |
![]() Akpartiforum.com a ilk zamanlarda uye olan kardeslerinizden biriyim..
Uzun zaman foruma katılamıyordum fakat son aylarda sık sık zıyaret ediyorum.. Cogu zaman forumda yonetici bulmakta zorlanıyorum.. bir cok kez tahrik edici aşagılayıcı mesajları yazan şahsiyetsizleri yoneticilere bildirmeme ragmen ivedilikle neticelendirildigini görmedim.. Forumda yoneticilik vasfı olan kardeşlerimizin mumkunse daha sık online olması konusunda farklı düşündügümüzü zannetmiyorum.. Bu yuzden forumda yonetici olup da gorevlerini geregi gibi yapmayan yoneticileri protesto ediyorum..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Uyarınız dikkate alınacaktır kardeşim.Fakat herkes çalışıyor ve elinden geldiğince de forumla ilgileniliyor. İlgisizlik olarak görmeyiniz lütfen herkesin ayrı bir emeği geçiyor foruma.Tüm Yönetimdekiler forumda bulunmayabilir ama en az 1 yada 2 kişi var emin olun.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zaten benim şikayetim gorevini geregi gibi yapmayanlara yonelik ... bunu mesajımda belirttim.. karaktersizin biri gelmiş 15 -20 tane de cevap yazmış .. erken müdahale edilmedigi icin protestom..
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Uyarınız için teşekkürler elimizden geldiğince aktif oluyoruz ve gereken yerde gereken müdaheleyi yapıyoruz ama çalışan insanlarız insiyetifli olmanızı bekliyoruz sizdende .
Selam ve dua ile........... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yaff ben ne zaman girsem yöneticiler muhakkak oluyo yanii görevlerinide en güzel şekilde yapıyorlar buda benim düşüncem tabiii
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yonetici kardeslerimiz sagolsunlar gorevlerini iyi yapiyorlar ama bence milli gorus holiganizmi ve ozellikle islam isimli sahsin edep disi ve hakaret iceren yorumlari bazen gozden kaciyor...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() benim anlamadığım milligörüşten buraya sürekli konu açmaları.. gidin kardeşim kendi sitenizde açınn ayrıca imza ve avatarlarına müdahele edilmesi lazımm
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Merak etmeyin arkadaşım elimizden geldiğince biz onlara gerekli cevabı veriyoruz.Kimseye sen şusun,sen busun diye ithamlarda bulunup içimizden dışlama gibi bir hareketimiz olmadı olamaz fakat gerçekten haddini aşanlar için önce ceza sonra ise baktık ki uslanmıyor tabi ki yasaklanır kişi.Bu konuda bizi kesinlikle uyarmanızı sizden önemle rica ediyorum.Şahsima elimden geleni yapmaya çalıştığım gibi diğer arkadaşlarım da elinden geleni yapıyorlar aynı şekilde. |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() allah razi olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Rabbim cümlemizden razı olsun.
|