|
![]() |
#1 |
![]() ilgili belgede şu yazıyor ve altında da imza.. verilen youtube videosunda ise imzalanmamıştır diyor Şevket Kazan... Ama ortada da boyle bir belge var ve belgede yazan da şunlar :
“28.2.1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararlarının 13 Mart 1997 günü Bakanlar Kurulu'nda öncelikle müzakere edildiği malumlarınızdır. Bu müzakerede alınan ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “kararı mucibinde Milli Güvenlik Kurulu'nun Bakanlar Kurulumuza bildirdiği hususların bir kopyası ilişikte bilgilerinize sunulmuştur. Bu konuların önemle dikkate alınarak, Anayasamızın T.C. Devletinin Demokratik, Laik, Sosyal bir hukuk devleti olması temel ilkeleri çerçevesinde, Bakanlığınızı ilgilendiren konularda, konuyla ilgili kısa, orta ve uzun vadeli tedbirler varsa, bunlar hakkında da Bakanlar Kurulunca gereğinin yerine getirilebilmesi için Başbakanlığa bilgi verilmesini rica ederim.” bu ne demek oluyor ?? üc secenek var.. 1- Belge uydurma.. 2 -Şevket kazan yalan konuşuyor. 3 -Belgenin konuyla alakası yok ücüncü madde olamaz cünkü direkt olarak ”İrtica ile etkin bir şekilde mücadele edilmesi “ söz konusu.. diger iki secenek kalıyor geriye.. ve ben bundan sonrası icin yorum yapmıyorum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() benim sorum gayet acık.. Belgeyi detaylıca okursanız anlarsınız.. 28 şubat sürecini bizzat yaşayanlardanım.. yeterli mi ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 36 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 36 Misafir) | |